Meghan Markle a scris o carte pentru copii. Personajele sunt inspirate de Prințul Harry și de fiul lor, Archie

Publicat pe

Meghan Markle a scris o carte pentru copii, care va apărea în luna iunie. Inspirată de soțul ei, Prințul Harry, și de fiul lor, Archie, în vârstă de 2 ani, cartea scoate în evidență legătura specială tată-fiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle a scris o carte pentru copii, fosta Ducesă de Sussex lansându-se astfel și în lumea editorială. Cartea, care a primit numele The Bench, este inspirată din relația specială tată-fiu și îi are ca sursă pe Prințul Harry și pe micuțul Archie, fiul lor, acum în vârstă de 2 ani. Conform unui comunicat de presă, The Bench, care va avea 40 de pagini și este destinată copiilor între 4 și 7 ani, va apărea pe piață pe data de 8 iunie.

Meghan Markle a scris o carte pentru copii. Personajele sunt inspirate de Prințul Harry și de fiul lor, ArchieMeghan Markle a scris o carte pentru copii. Personajele sunt inspirate de Prințul Harry și de fiul lor, Archie

Meghan Markle a scris o carte pentru copii

Meghan Markle a scris o carte pentru copii și a dedicat-o soțului ei, alături de care, de anul trecut, a început o nouă viață, după ce ea și Prințul Harry au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice. Anul acesta, familia celor doi foști Duci de Sussex se va mări, curând urmând a veni pe lume și cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță.

„The Bench a început ca o poezie pe care am scris-o pentru soţul meu de Ziua Tatălui, la o lună după naşterea lui Archie. Poezia s-a transformat în această poveste”, declara Meghan Markle într-un comunicat.

„Inspirată de soțul și de fiul ei, debutul Ducesei de Sussex surprinde cu emoție evoluția relației dintre tați și fii și ne arată unul dintre multele moduri în care poate fi exprimată dragostea într-o familie modernă', se arată într-un comunicat transmis de editura Random House, conform CNN.

Cartea este ilustrată în acuarelă de artistul Christian Robinson, astfel încât să pot fi exprimate „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale'.

Citește și: Meghan Markle este însărcinată a doua oară. Prințul Harry va fi din nou tătic

Citește și: Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, prima fotografie de familie după interviul cu Oprah

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei

Citește și: Meghan Markle a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil: ‘Am căzut pe podea cu Archie în brațe’

Meghan și Harry vor deveni din nou părinți

După ce au părăsit Familia Regală Britanică, Meghan Markle și Prințul Harry au pornit într-o aventură pe cont propriu incredibilă. S-au mutat mai întâi în Canada, iar ulterior în Statele Unite, stabilindu-și căminul în Santa Barbara. Recent, foștii membri ai Familiei Regale Britanice au șocat opinia publică, făcând dezvăluiri neașteptate în cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey. Printre altele, Meghan a mărturisit că decizia lor de a pleca are legătură și cu fiul lor, Archie, cei doi fiind șocați de preocuparea unor membri ai familiei cu privire la culoarea pielii copilului…

În luna februarie, Meghan și Harry au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, soția Prințului, însărcinată acum în 7 luni, urmând să aducă pe lume o fetiță. Din nefericire, anul trecut, Meghan a pierdut o sarcină, însă a reușit să își revină și, conform apropiaților, se simte mai bine decât atunci când era însărcinată cu Archie.

„Meghan poftește la paste, dar mănâncă foarte curat (face tot posibilul să evite glutenul), este o iubitoare de fructe, iar acum mănâncă doar alimente organice. Face yoga zilnic, o ajută să-și mențină sănătatea fizică și mentală pe parcursul sarcinii. A doua sarcină a fost mai ușoară decât prima în materie de grețuri. Se simte mult mai bine de data aceasta’, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Dacă Meghan Markle a scris o carte pentru copii despre relația tată-fiu, cu siguranță va „recidiva” după nașterea fiicei sale cu o carte dedicată relației mamă-fiică…

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter