Meghan Markle este însărcinată a doua oară. Prințul Harry va fi din nou tătic

Publicat pe

Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară, după ce în urmă cu câteva luni a suferit un avort spontan. Prințul Harry va fi din nou tătic, iar vestea a bucurat pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle este însărcinată pentru a doua oară și a apărut și prima fotografie cu burtica de gravidă. Prințul Harry va deveni tătic pentru a doua oară, iar emoțiile sunt la fel de puternice ca atunci când a aflat că soția lui e însărcinată pentru prima dată.

Meghan Markle este însărcinată a doua oară. Prințul Harry va fi din nou tăticMeghan Markle este însărcinată a doua oară. Prințul Harry va fi din nou tătic

Vestea cea mare a fost dată de purtătorul de cuvânt al cuplului. „Putem să confirmăm că Archie va fi frate mai mare. Ducele şi Ducesa de Sussex sunt fericiţi să aştepte venirea pe lume a celui de-al doilea copil”, a declarat purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Acum, micuțul Archie, care va împlini 2 ani în luna mai, va avea un frățior sau o surioară. Meghan Markle pare a fi însărcinată în cel de-al doilea trimestru, dacă ar fi să ne luăm după burtica de gravidă. Ea și Prințul Harry sunt extrem de fericiți că vor deveni din nou părinți.

Citește și: De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei

Citește și: Meghan Markle a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry era însărcinată cu cel de-al doilea copil: 'Am căzut pe podea cu Archie în brațe'

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, confesiuni din viața de familie: „Dacă nu era COVID-19 am fi muncit și nu am fi văzut cum fiul nostru a căzut prima oară”

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry nu mai primesc bani de la Prințul Charles! Au „divorțat” total de Casa Regală britanică

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Durere de nedescris pentru soția prințului Harry! Meghan Markle a mărturisit că a suferit un avort spontan în vara trecută, mai exact în luna iulie. Fosta actriță din ‘Suits’ a declarat că totul s-a întâmplat în timp ce-i schimba scutecul micuțului Archie.

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin‘, a dezvăluit Meghan Markle.

FOTO: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter