Meghan Markle și Prințul Harry, confesiuni din viața de familie: "Dacă nu era COVID-19 am fi muncit și nu am fi văzut cum fiul nostru a căzut prima oară"

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry duc o viață liniștită de când s-au retras din familia regală. Foști duci de Sussex au făcut declarații despre cum este viața lor în momentul actual, alături de fiul lor, Archie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit, în cadrul unui dialog video cu Malala Yousafzai, fostă câștigătoare a Premiului Nobel pentru Pace, despre cum decurge viața lor în plină pandemie.

Foștii duci de Sussex s-au bucurat din plin de timpul petrecut împreună și alături de fiul lor Archie.

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste:„Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat'/ EXCLUSIV

Au asistat la primii pași ai micuțului lor, la momente importante din viața lui, regretele lor fiind legate de faptul că nu au putut lucra mai mult și nici nu au putut călători din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, discuții intime la Ferma. Actorul i-a spus de ce a divorțat de Andreea Bălan:„Ce faci, mă distrugi?'

Prințul Harry și Meghan Markle: „Suntem norocoși”

Amândoi am fost aici când a făcut primii pași. Am văzut prima alergare, prima căzătură. În multe feluri suntem norocoși că am avut parte de acest timp și l-am putut urmări crescând. Dacă nu ar fi existat Covid-19, am fi călătorit și am fi lucrat foarte mult”, a spus Prințul Harry, potrivit People.

Meghan Markle și Prințul Harry, confesiuni din viața de familie: "Dacă nu era COVID-19 am fi muncit și nu am fi văzut cum fiul nostru a căzut prima oară"Meghan Markle și Prințul Harry, confesiuni din viața de familie: "Dacă nu era COVID-19 am fi muncit și nu am fi văzut cum fiul nostru a căzut prima oară"

Citește și: Cine a câștigat Ferma 2020.Marele câștigător este un concurent surpriză

Ne este foarte dor de astfel de momente, dar suntem foarte norocoși cu micuțul nostru. Este peste tot. Ne ține pe picioare. Suntem atât de norocoși', a ținut să completeze și Meghan Markle.

După plecarea din Londra, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Canada, iar acum locuiesc în Santa Barbara, California. Cei doi și-au luat o locuință care a costat nu mai puțin de 14 milioane $.

Imediat după mutare, Prințul Harry declara că Archie este în culmea fericirii pentru că are spațiu suficient pentru a se juca în voie.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter