George Burcea și Viviana Sposub, discuții intime la Ferma. Actorul i-a spus de ce a divorțat de Andreea Bălan: „Ce faci, mă distrugi?”

Publicat pe

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu și nu se mai ascund. Cei doi concurenți de la Ferma încearcă să se cunoască mai bine unul pe celălalt, ocazie cu care ei stau de vorbă ore întregi, fără să mai țină cont de noțiunea timpului. Actorul este îndrăgostit de asistenta tv, care la rândul ei este fascinată de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a făcut unele dezvăluiri despre viața lui privată, informații pe care publicul larg le-a auzit în premieră. Întrebat de Viviana de ce s-a despărțit de soția lui, George Burcea i-a spus fără ocolișuri.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?', a spus, printre altele, George Burcea.

Alexia Talavutis spune tot despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea: „E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii”

George Burcea și Viviana Sposub, discuții intime la Ferma. Actorul i-a spus de ce a divorțat de Andreea Bălan: „Ce faci, mă distrugi?'George Burcea și Viviana Sposub, discuții intime la Ferma. Actorul i-a spus de ce a divorțat de Andreea Bălan: „Ce faci, mă distrugi?'

Prima înfățișare la tribunal

George Burcea și Andreea Bălan au fost de curând la tribunal pentru a își definitiva divorțul. Conform portalului instanțelor din România, cei doi au avut prima înfățișare în fața judecătorilor în procesul de divorț în data de 1 octombrie.

Citește și: George Burcea și Viviana au petrecut noapte în același pat, la Ferma!Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei', spun apropiații despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea, potrivit wowbiz.ro.

Conexiune puternică între Viviana Sposub și George Burcea

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat:’Te plătește și acum pentru treabă?’Vezi galeria foto 

Prietena Vivianei Sposub, Alexia Talavuti a spus că nu poate da foarte multe detalii cu privire la ceea ce se va întâmpla cu cei doi, după ieșirea din Ferma.

E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii. Găsind în George un sprijin serios, a ajutat-o. Aici se întâmplă niște lucruri, sunt niște oameni închiși, nu știu ce să zic despre ce se va întâmpla după (n.r.: la finalul show-ului Ferma. Orășeni vs săteni)’, i-a spus ea lui Vali Bărbulescu în platoul special de la Ferma’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter