Cine este Emy Alupei, noua concurentă Bravo, ai stil! E prima solistă de muzică trap, din România

Publicat pe

Emy Alupei este noua concurentă de la Bravo, ai stil! și mulți o știu de la alte emisiuni la care a participat. Artista vine în competiție, după ce Bianca Rus a fost eliminată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emy Alupei este noua concurentă de la Bravo, ai stil! și luptă pentru a-și demonstra veleitățile stilistice. Artista intră în cursa pentru a câștiga marele premiu și titlul de 'Cea mai stilată celebritate' din România.

Sunt foarte emoționată! Nu îmi este frică de absolut nimeni, decât de Dumnezeu. Am venit aici, la Bravo, ai stil! Celebrities ca să învăț, să greșesc. Nimeni nu este perfect! De abia aștept bătălia stilistică', spune Emy Alupei.

Citește și: Roxana Nemeș, de la Bravo, ai stil! Celebrities, a fost filmată în timpul unei partide de sex

Participarea la Bravo, ai stil! Celebrities reprezintă, pentru ea, o provocare uriașa și, în aceeași măsura, o modalitate de a se exprima prin vestimentație și a învăța trucuri stilistice care să îi pună în valoare calitățile.

Cu siguranță Emy Alupei va fi o surpriză în emisiunea de la Kanal D atât pentru jurați, cât și pentru concurente.

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin: „E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Cine este Emy Alupei, noua concurentă Bravo, ai stil! E prima solistă de muzică trap, din RomâniaCine este Emy Alupei, noua concurentă Bravo, ai stil! E prima solistă de muzică trap, din România

Cine este Emy Alupei de la Bravo, ai stil!

Emy Alupei este cunoscută publicului, după ce a participat la Survivor România, fiind una dintre cele mai puternice concurente din Tabara Faimoșilor.

Andreea Emilia Alupei sau Emy Alupei, așa cum este cunoscută publicului din Romania are 21 de ani și este prima voce feminină a muzicii trap românești.

Artista si-a facut debutul în industria de entertainment din Romania, în 2016, când a participat la un cunoscut concurs muzical.

Emy Alupei, noua concurentă de la Bravo, ai stil!, are un stil aparte, atât din punct de vedere muzical, cât și vestimentar.

Citește și: Război între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la Bravo, ai stil! Concurentele s-au jignit reciproc

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter