Cum a început povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a negat că sunt împreună, timp de câteva luni

Publicat pe

Pepe și Raluca Pascu sunt împreună de 8 ani și două fetițe extrem de frumoase. Puțini știu însă cum s-au cunoscut cei doi și cum a început povestea lor împreună. Artistul a negat de mai multe ori că are o relație cu Raluca Pastramă, chiar dacă între cei doi deja se legase ceva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Raluca a făcut dezvăluiri din relația lor și a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ei.

'Am plecat la ultima piesă cântată că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine… Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun… Și am plecat…', a spus ea.

'Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe', a mărturisit Raluca, potrivit wowbiz.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a negat că sunt împreună, timp de câteva luniCum a început povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a negat că sunt împreună, timp de câteva luni

'L-am păcălit puțin pe tata atunci'

Raluca a povestit și cum a decurs prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soț.

'Cumva, după ce ne-am întâlnit la cafenea, el s-a îndrăgostit de mine… Și s-a întors la București, de la mare… Că voia să o vadă pe domnișoara, adică pe mine, mi-a propus să mergem într-o vacanță, mi-a luat foarte mult să mă gândesc – 5 minute. L-am păcălit puțin pe tata atunci… Nu i-am spus că merg cu domnul, ci cu colegii, facultatea, etc… Dar nu i-am zis nimic de domnul, mi-am făcut băgăjelul și am plecat', a dezvăluit ea.

Raluca Pastramă a mai dezvăluit că nu a fost cerută în căsătorie de Pepe și regretă pentru că ar fi vrut să aibă ca amintire acel moment.

Pepe i-a luat un interviu soției sale, Raluca. Aceasta a fost provocată de partenerul ei de viață să spună cum s-au cunoscut.

'Pepe nu m-a cerut de soție, o să îi strig asta toată viața noastră că nu m-a cerut de soție… Este o amintire pe care voiam să o avem', a declarat patenera ea.

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației'

Cum se înțeleg cei doi

Cântărețul a făcut dezvăluiri despre actuala sa parteneră de viață. Acesta a mărturisit că îl enervează atunci când se ceartă cu Raluca Pastramă pentru că nu poate discuta cu ea.

De asemenea, Pepe a scos la iveală și un amănunt mai puțin cunoscut despre el și soția sa. Artistul și-a dat seama după căsătoria cu Raluca că o mai văzuse înainte, la un eveniment la care a fost angajat de familia acesteia.

„Mă enervează că, atunci când ne certăm, nu pot discuta cu ea atunci, pe moment. Trebuie să o las să se calmeze și abia după să stau, să-i explic ce și cum (…) După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment', a declarat Pepe, citat de spynews.ro.

Citește și: Raluca Pascu a atras toate privirile la plajă, în costum de baie! Soția lui Pepe are trup de manechin
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter