Cine a câștigat Ferma 2020. Marele câștigător este un concurent surpriză

Publicat pe

S-a aflat cine ar fi câștigat Ferma 2020. Este o mare surpriză pentru telespectatori, pentru că nu este niciunul dintre concurenții acum aflați în show. Un concurent surpriză este marele câștigător de la Ferma 2020.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru cei care sunt curioși cine a câștigat Ferma 2020, emisiunea de la ProTV, s-a aflat cine este marele câștigător. Surprize, surprize! niciunul dintre concurenții aflați acum în concurs nu este cel care a plecat cu marele premiu acasă.

Citește și: Anna Lesko, într-un scandal monstru cu Paul Diaconescu, la Ferma. Fanii au luat foc: „Ce teatrală ești, periculoaso!”

Și să nu vă mai ținem în suspans, se pare că marele câștigător de la Ferma 2020 este Augustin Viziru, potrivit Cancan. Chiar dacă show-ul de la ProTV este în plină desfășurare pe micile ecrane, filmările s-au terminat în urmă cu ceva timp, iar acum s-a aflat cine a câștigat Ferma 2020.

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma: „M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei”/ EXCLUSIV

Finalul emisiunii va fi unul plin de surprize pentru telespectatori, asta pentru că niciunul dintre cei prezenți în emisiune acum nu va ieși învingător.

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma: „O frustrare, pe motive de 2 lei'

Cine a câștigat Ferma 2020. Marele câștigător este un concurent surprizăCine a câștigat Ferma 2020. Marele câștigător este un concurent surpriză

Cine a câștigat Ferma 2020. Augustin Viziru, marele câștigător al concursului

Se pare că Augustin Viziru este marele câștigător de la Ferma 2020. Actorul va intrat în competiție și va pleca acasă cu marele premiu de 50.000 de euro.

Actorul a mai participat la Ferma în anul 2015, când a avut parte de o accidentare gravă și a ratat marea finală. Cine ar fi crezut că Augustin Viziru este cel care a câștigat Ferma 2020? Show-ul de la ProTV este plin de surprize în acest sezon.

Citește și: George Burcea și Viviana au petrecut noaptea în același pat, la Ferma! Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

În 2015, actorul și-a tăiat mâna cu un topor și și-a secționat patru tentoane. Augustin Viziru a fost operat de urgență și a avut nevoie de mult timp de recuperare.

'Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu'a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Panică la Ferma pentru Viviana Sposub: „Simt că nu am aer!”. Medicii au intervenit de urgență

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter