(P) realme 8 5G, noul smartphone modern,care ține pasul cu moda și noile tehnologii

Publicat pe

realme își anunță cel mai recent model – realme 8 5G. Smartphone-ul vine cu un design cu totul deosebit, stilat, potrivit tinerilor, cu funcție dual sim, care dispune de tehnologie 5G. În plus, prețul telefonului este unul competitiv fiind unul dintre cele mai accesibile telefoane din piață. Iată câteva detalii importante despre noul dispozitiv.

Noul telefon este conceput într-o manieră stilată, fiind ideal pentru tineri, dar nu numai. Este foarte subțire, având numai 8.5 mm și are un ecran de 6,5' diagonal și o rată de refresh de 90Hz. Noul smartphone este capabil să redea 90 de cadre pe secundă datorită ecranului modern cu o rată de refresh cu 50% mai mare ,în comparație cu un ecran convențional de 60Hz. Cu un display generos de 6,5 inch și un raport ecran-corp incredibil, realme 8 5G oferă o experiență vizuală supremă.

realme 8 5G are un procesor puternic

Noul smartphone realme 8 5G are o putere mare de procesare, dispunând de un procesor Dimensity 700 5G, care funcționează la o viteză de până la 2.2GHz. Dimensity 700 este realizat în procesul de fabricatie de 7nm, care este cu până la 28% mai eficient din punct de vedere energetic decât un proces echivalent de 8 nm. Astfel, Dimensity 700 oferă p putere mare de procesare și un consum redus de energie, oferind în același timp și o autonomie mai mare pentru a putea rămâne conectat cât mai mult timp.

În egală măsură, procesorul Dimensity 700 5G acceptă 5G Dual SIM Dual Standby. Cu alte cuvinte, realme 8 5G acceptă cartele  SIM 5G și se va remarca printr-o viteză foarte mare la internet și un semnal de calitate.

realme 8 5 G –  baterie generoasă și încărcare rapidă

În egală măsură, realme 8 5G dispune de o baterie generoasă de 5000 mAh, pentru a te putea bucura mai mult timp de dispoztiv și a fi în permanență conectat cu cei din jur. În plus, cu încărcarea rapidă la 18W este clar că nu vei sta mult timp fără să fii la curent cu ce se întâmplă mereu în jurul tău, telefonul încărcânduse într-un timp foarte scurt.

Tehnologia 5G  este cunoscută ca fiind consumatoare de energie, ceea ce înseamnă că poate scurta durata de viață a bateriei. Din fericire, realme 8 5 G a introdus funcția Smart 5G Power Saving pentru a oferi o autonomie bună în continuare. Tehnologia Smart 5G poate detecta, în mod inteligent, mediul semnalului și poate comuta între 4G și 5G, ceea ce în mod automat conduce la un consum de energie cu 30% mai mic, în comparație cu telefoanele fără funcția Smart 5G Power Saving.

realme 8 5G dispune de senzor de amprentă performant, o singură apăsare fermă deblochează telefonul instantaneu, oferind totodată mai multă securitate.

Poze mai clare cu realme 8 5G

Noul realme 8 5G dispune un set de 4 camere foto performante cu diferite obiective ce pot capta imagini clare în diferite scenarii. Camera principală este un sensor de 48MP, fiind responsabilă majoritatea fotografiilor ce vor fi realizate cu telefonul. 

De asemenea, celelalte trei camere oferă funcții modern fotografia de tip macro. Cu un senzor de 2MP, f/2.4, senzorul macro oferă o experiență foto deosebită datorită modului unic de captură. Astfel, obiecte mici pot fi fotografiate fără problemă la o calitate inaltă. 

realme 8 5G oferă o experiență foto deosebită, iar fotografiile realizate cu telefonul sunt pline de culoare și lumină, detalii și contrast. Textura portretelor și naturalețea culorilor fac din realme 8 4G un telefon excelent pentru pasionații de fotografie. 

Inclusiv noaptea telefonul este capabil să ofere fotografii clare datorită modului nocturn de fotografiere și a filtrelor, dar și a puterii de procesare.

Nici camera frontal nu a fost uitată deoarece aceasta este de 16MP și oferă selfie-uri foarte clare. Modurile de care dispune, tehnologiile integrate pentru fotografiere și filtrele ce pot fi folosite, duc la o fotografie clară ideală de postat pe rețelele de socializare.

Cât de accesibil este un smartphone atât de performant?

realme 8 5G oferă o serie de avantaje ce cu greu pot fi găsite într-o zonă accesibilă de pret. De asemenea, tehnologia 5G poate părea scumpă. Totusi, realme este un producător care dorește să facă tehnologia accesibilă.

Popularizarea tehnologiei 5G este necesară din foarte multe motive, iar în scurt timp va deveni un standard și o vom folosi o perioadă generoasă de timp. Astfel, realme 8 5G nu este un telefon scump, din contră.

realme 8 5G va fi unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G din Romnânia. Urmează să fie disponibil la partenerii locali începând cu 18 mai, fiind în oferta specială pentru primele trei zile de vânzare la un preţ ce porneşte de la 879,99 lei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter