Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Poliția a venit acasă la artistă

Publicat pe

Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Războiul dintre cei doi foști soți a fost dus la un alt nivel. De data aceasta, a fost nevoie de intervenția autorităților, după ce spiritele s-au încins foarte tare. Totul s-a petrecut la Constanța, orașul unde locuiește artista, împreună cu cei doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu doar că nu îngroapă securea războiului, dar conflictul dintre ei pare să se adâncească din ce în ce mai tare. Cu toate că cei doi au spus în repetate rânduri că și-ar dori să ajungă la un acord, pentru ca totul să se termine cât mai repede, pentru binele copiilor, se pare că împăcarea întârzie să apară.

Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Poliția a venit acasă la artistăUn nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Poliția a venit acasă la artistă

Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău, un nou scandal de proporții

Nori negri s-au arătat din nou la orizont, iar ultima întâlnire dintre cei doi a fost una cu scântei. Ultimul scandal dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a avut loc la Constanța, acasă la artistă. Potrivit unor surse judiciare citate de spynews.ro, cântăreața ar fi fost cea care a apelat numărul de urgență 112, după ce Gabi Bădălău ar fi agresat-o verbal.

Când autoritățile au ajuns la fața locului, acasă la Claudia Pătrăcanu, cei doi se certau și se filmau unul pe celălalt. Celor doi li s-a pus în vedere că vor primi amenzi pentru tulburarea liniștii publice dacă nu vor înceta, astfel s-au calmat și spiritele.

Citește și: Conversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău:”E o psihopată și o nebună”. Primele declarații ale afeceristului

Citește și: Gabi Bădălău, acuzații dure pentru Claudia Pătrășcanu:”Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni”

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua'/ EXCLUSIV

Citește și: Seya și Rareș Baliban de la Puterea Dragostei formează un cuplu?Detaliile care i-au dat de gol

Gabi Bădălău: „Ar trebuie să vă dați seama ce fel de om e Claudia’

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău luptă pentru custodia copiilor, iar cei doi și-au spus cuvinte grele de-a lungul timpului. Recent, Gabi Bădălău s-a arătat foarte revoltat pentru că, în timp ce el se ocupă de înscrierea copiilor la școală și face tot posibilul pentru a-i lua casă Claudiei în București, fosta sa soție alimentează continuarea scandalului.

Ar trebui să vă dați seama ce fel de om e Claudia, dacă ea mă înregistrează în casă, suntem mai ceva ca la Big Brother. Eu mă ocup de înscrierea la școală a copiilor. Încerc să nu mai pun paie pe foc, Claudiei îi place circul la televizor. Să mă lase în pace, eu vorbesc de școlile copiilor, de activitățile copiilor, să-i iau casă Claudiei la București. Dacă visează la milioane de euro, e treaba ei. I-am spus clar că îi iau casă la București, că plătesc pe un a în avans școala și activitățile extrașcolare ale copiilor’, a transmis Gabi Bădălău în urmă cu ceva timp.

Gabi Bădălău: „Claudia face lucrurile premeditat’

Gabi Bădălău susține că fosta lui parteneră face lucrurile premeditat, în timp ce el își dorește pace și să se ocupe de educația copiilor. El a subliniat că i-a oferit, prin intermediul avocatului casă în București, pensie alimentară, școală privată a copiilor pentru un an, activități extrașcolare plătite, iar ea ar fi refuzat.

Ea face lucrurile premeditat, trebuie să fii un pic diabolic. Mă înregistrează și mă dă la televizor’, a mai spus Gabi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter