Conversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău: "E o psihopată și o nebună". Primele declarații ale afeceristului

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în mijlocul unui nou scandal. Totul a pornit de la o înregistrare care a fost dată publicității în care omul de afaceri spune cuvinte grele la adresa unei femei: „este o psihopată și o nebună'. Claudia a declarat că ar fi vorba despre Bianca Drăgușanu, însă afaceristul a avut o reacție tranșantă, în încercarea de a pune punct speculațiilor, spunând că nu despre Bianca este vorba.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu este nici pe departe aproape de final. Și-au spus „adio' de doi ani de zile și de atunci au fost o serie de certuri, controverse, înfățișari la tribunal și scandaluri.

Conversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău: "E o psihopată și o nebună". Primele declarații ale afeceristuluiConversație-șoc între Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău: "E o psihopată și o nebună". Primele declarații ale afeceristului

Înregistrare între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Tensiunile sunt în creștere acum, după apariția unei înregistrări între cei doi foști parteneri. Dialogul dintre cei doi a stârnit multe controverse.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, îi spune Claudia Pătrășcanu pe înregistrate.

‘E o psihopată și o nebună”, a fost reacție imediată a lui Gabi Bădălău, în acel moment.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a continuat apoi Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

Gabi Bădălău, prima reacție după apariția înregistrării

După apariția înregistrării, Gabi Bădălău a dorit să aibă un drept la replică, susținând că a ajuns din nou într-un moment în care nu mai poate gestiona tot ce se întâmplă.

Cu toate că multe indicii ar fi dus cu gândul că ar fi vorba despre actuala femeie din viața lui, Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a negat vehement că ar fi vorba despre ea.

”Este o discuție între mine și Claudia de foarte mult timp, vorbeam despre copii, despre discuțiile să încheiem această căsătorie. Referitor la ce m-ai întrebat, nu era vorba de Bianca, nu cred că am pronunțat numele Bianca, este înregistrarea de foarte mult timp, eu nu am vorbit de ea și nu am cum să o jignesc pe Bianca, pentru că nu mi-a făcut nimic și am o relație civilizată cu ea. Nu se aude niciun nume, nu este vorba de Bianca, nu are nicio treabă domnișoara Bianca cu problemele mele. Eu nici nu m-am afișat cu Bianca, înregistrarea e foarte veche”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

Întrebat ce înseamnă înregistrare veche și când ar fi avut loc, de fapt, discuția, Gabi Bădălău a spus: „De o lună, două, trei. Nu o mai băgați pe Bianca pentru că are ea notorietate. Nu pot să comentez ce zice Claudia, ce visează ea noaptea. Are o problemă cu toate fetele de care am fost mai mult sau mai puțin apropiat. Să mă lase în pace'.

Claudia Pătrășcanu îl contrazice pe Gabi Bădălău

La polul opus se află reacția Claudiei Pătrășcanu, care susține că în discuție ar fi fost vorba despre Bianca Drăgușanu.

Întrebată explicit dacă este vorba despre Bianca în înregistrări, Claudia a răspuns fără să intre în detalii: 'Da, dar nu vreau să intru în detalii și nu mă interesează. Mai mult nu vă pot spune', a declarat Claudia Pătrășcanu, la rândul ei pentru același post.

Citește și: Gabi Bădălău, acuzații dure pentru Claudia Pătrășcanu:”Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni”

Citește și: Claudia Pătrășcanu e disperată! Gabi Bădălău a cerut custodia exclusivă a copiilor:'Vrea să mă declare nebună'

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor:„Sunt vai de capul meu…'

Gabi Bădălău: „Ar trebuie să vă dați seama ce fel de om e Claudia'

Gabi Bădălău s-a arătat foarte revoltat pentru că, în timp ce el se ocupă de înscrierea copiilor la școală și face tot posibilul pentru a-i lua casă Claudiei în București, fosta sa soție alimentează continuarea scandalului.

Ar trebui să vă dați seama ce fel de om e Claudia, dacă ea mă înregistrează în casă, suntem mai ceva ca la Big Brother. Eu mă ocup de înscrierea la școală a copiilor. Încerc să nu mai pun paie pe foc, Claudiei îi place circul la televizor. Să mă lase în pace, eu vorbesc de școlile copiilor, de activitățile copiilor, să-i iau casă Claudiei la București. Dacă visează la milioane de euro, e treaba ei. I-am spus clar că îi iau casă la București, că plătesc pe un a în avans școala și activitățile extrașcolare ale copiilor', a transmis Gabi Bădălău, vizibil iritat de toată situația.

Gabi Bădălău: „Claudia face lucrurile premeditat'

Gabi Bădălău susține că fosta lui parteneră face lucrurile premeditat, în timp ce el își dorește pace și să se ocupe de educația copiilor. El susține că i-a oferit, prin intermediul avocatului casă în București, pensie alimentară, școală privată a copiilor pentru un an, activități extrașcolare plătite, iar ea ar fi refuzat.

Ea face lucrurile premeditat, trebuie să fii un pic diabolic. Mă înregistrează și mă dă la televizor', a mai spus Gabi.

Întrebat dacă la mijloc ar putea fi vorba despre gelozie, Gabi a spus clar: „Să se trateze dacă o fi geloasă, ea poate să fie cu cine vrea, eu cu cine vreau. Suntem separați de doi ani de zile'.

Gabi Bădălău: „Da, am dormit la Constanța la ea în casă'

Gabi Bădălău a confirmat că dormit în casa Claudiei Pătrășcanu la Constanța, pentru că nu își mai văzuse copiii de foarte mult timp.

„Da, am dormit la Constanța la ea în casă, pentru copii. Nu mi-a dat copiii de 5 luni de zile, părinții nu i-au văzut de cinci luni. Sper să ne înțelegem între noi și nu la tv', a mai spus Gabi Bădălău.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter