Claudia Pătrășcanu e disperată! Gabi Bădălău a cerut custodia exclusivă a copiilor: ”Vrea să mă declare nebună”

Publicat pe

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se încheia. Artista s-a întâlnit din nou cu tatăl copiilor ei la tribunal, după ce în weekend au fost împreună la munte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Se pare că liniștea a durat foarte puțin pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. După ce au îngropat securea războiului și au mers împreună cu băieții lor la munte, acum artista face acuzații la adresa fostului soț.

Claudia Pătrășcanu e disperată! Gabi Bădălău a cerut custodia exclusivă a copiilor: 'Vrea să mă declare nebună'Claudia Pătrășcanu e disperată! Gabi Bădălău a cerut custodia exclusivă a copiilor: 'Vrea să mă declare nebună'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit din nou la tribunal, pe 15 aprilie. Afaceristul vrea custodia exclusivă a copiilor lui, iar vedeta nici nu vrea să audă de așa ceva.

Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni', a declarat Claudia Pătrășcanu la ieșirea de la Judecătoria Sectorului 6.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au făcut pace de dragul copiilor. Au petrecut weekendul împreună

Citește și: Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău: „Vreau să-mi poarte numele'

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj acid pentru Claudia Pătrășcanu: „Îți dau toate florile mele ca să ieși din depresie. Dacă vrei, te împrumut și cu bani”

Citește și: Claudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o… chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amante

Gabi Bădălău a dormit acasă la Claudia Pătrășcanu

Artista se arată foarte surprinsă de decizia afaceristului de a cere custodie exclusivă, mai ales în ultima perioadă reveniseră la sentimente mai bune. Claudia Pătrășcanu a declarat că Bădălău a dormit la ea în casă, la Agigea, atunci când a venit să-și vadă cei doi băieți.

A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se aproapie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine. Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să ma declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor', a mai declarat solista, la Antena Stars.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter