Claudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o... chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amante

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău trăiesc într-un scandal continuu de când cu anunțul divorțului și lupta pentru custodia copilului… Și fiecare-și varsă oful la televiziuni sau în presă. Recent, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că știa despre relațiile amoroase ale soțului ei, care nu se jena să-i spună de câte ori o avea o amantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a făcut recent o mărturisire uluitoare – Gabi Bădălău nu numai că a înșelat-o pe parcursul căsniciei, dar îi și povestea despre femeile cu care avea aventuri!

Drept urmare, Claudia Pătrășcanu a fost permanent la curent cu viața amoroasă a soțului ei, care a înșelat-o cu diverse doamne și domnișoare celebre pe parcursul căsniciei lor.

Claudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o... chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amanteClaudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o... chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amante

Claudia Pătrășcanu, martora infidelităților soțului ei

Până să plece din casă alături de cei doi copii ai lor, Claudia Pătrășcanu a fost martora infidelităților repetate ale soțului ei, despre care a vorbit recent într-o emisiune de tleviziune.

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei', a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Ulterior, la emisiunea lui Cătălin Măruță, provocată la testul adevărului, Claudia a dat câteva nume ale fostelor iubite ale lui Gabi Bădălău.

Citește și: Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău cere custodia copiilor: „Au un viitor mai bun alături de familia mea!”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Jador de la Survivor, accidentare gravă pe traseu. Imaginile care i-au panicat pe Faimoși

Citește și: Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce s-a vindecat ca prin minune de boală: „Încurajez pe toată lumea”

'Din ce am auzit, una ar fi Cristina Bădănoiu. Știu de la el. Mai e fata asta, cum îi zice, Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu, cu care a continuat și în timpul căsniciei', a răspuns Claudia.

Soția omului de afaceri nu a dat numărul exact al relațiilor extraconjugale ale soțului ei, dar a mărturisit că era la curent cu asta. 'Îmi spunea unde s-a întâlnit cu ele… Îmi spunea că a fost cândva… Dar când cineva vine și-ți spune asta ce înseamnă?'.

Acuzații dure la adresa Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu și-a spus opinia, în aceeași emisiune, și despre Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai recente cuceriri ale soțului ei, bianca Drăgușanu. Relația lor a fost expusă în mod repetat în presă, așadar soția omului de afaceri nu s-a dat în lături de a face judecăți de valoare privind-o pe blondină.

'Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă', a caracterizat-o Claudia pe Bianca Drăgușanu. 'Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?', a mai spus aceasta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter