Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău: „Vreau să-mi poarte numele”

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț. Cântăreața de-abia așteaptă să fie o femeie liberă și în acte și este nerăbdătoare să revină la numele ei de domnișoară. De asemenea, aceasta și-a dorit ca și cei doi copii pe care îi are cu omul de afaceri să-i poarte numele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au căsătorit în anul 2016, iar acum câteva luni, cântăreața a anunțat pe contul său de Facebook că se desparte de omul de afaceri, mai tânăr cu 9 ani. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere privind cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas. Aceștia se află în grija mamei, dar Gabi Bădălău a declarat la începutul lunii că își dorește custodia copiilor.

Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău: „Vreau să-mi poarte numele'Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău: „Vreau să-mi poarte numele'

Cert este că artista de-abia așteaptă ca acest divorț să se finalizeze și să scape de numele de familie al afaceristului. Ba mai mult, aceasta voia ca și cei doi copii ai lor să poarte numele ei de domnișoară.

Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru playtech.ro.

Claudia Pătrășcanu, despre acuzațiile lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu i-a adus acuzații grave lui Gabi Bădălău. Aceasta a spus că soțul ar fi înșelat-o, că ar fi consumat substanțe interzise și că ar avea legături cu proxenetismul. Pe de altă parte, Gabi Bădălău susține că soția sa ar avea un amant. Claudia Pătrășcanu a negat afirmațiile.

Citește și: Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău cere custodia copiilor:”Au un viitor mai bun alături de familia mea!”

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:”A ieșit un mare scandal”

Citește și: Cum o cheamă pe fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.E un nume special

Citește și: Cine este și cu arată soția lui Sorin Bontea.Primele imagini cu femeia care-i stă alături chef-ului de 32 de ani

Nu, nu este adevărat că am pe cineva, în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. Vreau să ies din acest divorț și, după, mă gândesc la asta. Momentan, nu sunt pregătită să intru într-o relație', a mărturisit Claudia Pătrășcau pentru sursa citată anterior.

Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău: „Vreau să-mi poarte numele'Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău: „Vreau să-mi poarte numele'

Claudia Pătrășcanu, despre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău ar avea o relație cu Bianca Drăgușanu, alături de care a și plecat într-o vacanță în Dubai. În legătură cu acest subiect, Claudia Pătrășcanu a afirmat că nu o interesează, că îi pasă doar de copii și că regretă că nu a pus punct relației cu Gabi Bădălău mai devreme.

Nu mă interesează subiectul, fiecare face ce vrea cu viața lui. Eu vreau să fiu impecabilă în fața copiilor mei. Nu mă interesează acest subiect! Nu îmi pasă de el, îmi pasă de copii. Eu sunt bine cu mine, cu viața mea, sunt liniștită, stau departe de scandaluri. Am o viață liniștită. Regret că nu am pus punct mai devreme relației. M-am înșelat că o să fie bine', a mai mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter