Jador a revenit la Survivor, după accidentare. Cum au reacționat colegii când l-au văzut

Publicat pe

Jador revine la Survivor, după o perioadă încărcată de probleme medicale și accidentări serioase. Faimosul s-a accidentat la genunchi și a avut de suferit și din cauza spatelui. Medicii i-au recomandat să ia o pauză de la probe, însă acum Faimosul este pregătit să intre pe teren.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul Survivor anunță că Jador se întoarce în lupta pentru marele premiu de la Survivor, Daniel Pavel invitându-l să ia loc pe banca Faimoșilor, care se pare că nu se așteptau la o asemenea surpriză din partea lui.

Jador a revenit la Survivor, după accidentare. Cum au reacționat colegii când l-au văzutJador a revenit la Survivor, după accidentare. Cum au reacționat colegii când l-au văzut

„Vreau să-l invit pe banca Faimoșilor pe Jador', spune prezentatorul competiției sportive Survivor România 2021, Daniel Pavel, în ediția de joi, 18 martie 2021.

De ce nu a mai apărut Jador la Survivor

Toată lumea se întreabă ce a pățit Faimosul și de ce lipsește din competiția Survivor, iar fanii sunt foarte îngrijorați pentru sănătatea lui. După o perioadă în care s-au analizat toate riscurile, Kanal D și medicii care îl ajută pe Jador să se recupereze după accidentarea la genunchi au luat o decizie.

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor:E multă ură între noi! Ce acuzații le-a adus colegilor

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare:L-am rupt, plec acasă

Înaintea accidentării la genunchi, de pe 5 martie, Jador s-a mai lovit și la spate și fanii au crezut că va fi eliminat de la Survivor, din cauza problemelor de sănătate.

În gala eliminatorie din 14 martie, prezentatorul Dan Pavel a făcut anunțul în ceea ce privește viitorul lui Ionuț Dumitrache, alias Jador. Potrivit acestuia, artistul este acum în afara oricărui pericol și este apt să se întoarcă alături de colegii lui, astfel că la următorul joc de recompensă acesta va reintra pe teren.

Prezentatorul Survivor România a declarat că manelistul se poate întoarce liniștit. Reîncorporarea lui în echipa Faimoșilor se va produce în ediția de joi, 18 martie 2021.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter