Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor: "E multă ură între noi!" Ce acuzații le-a adus colegilor

Publicat pe

Jador a fost dezamăgit de faimoși la Survivor și nu s-a jenat să spună adevărul verde-n față. Este preferatul publicului și cel mai votat concurent, dar artistul are niște nemulțumiri în ceea ce-i privește pe colegii săi de echipă. Iată ce are să le reproșeze Faimoșilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador a făcut o figură bună la Survivor, iar asta se contabilizează, desigur, în voturile publicului, deoarece artistul a primit încă o dată cele mai multe voturi din partea fanilor show-ului din Republica Dominicană.

Din păcate însă, concurentul nu este deloc mulțumit de prestația Faimoșilor și nu s-a ferit să declare ce îl nemulțumește.

Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor: "E multă ură între noi!" Ce acuzații le-a adus colegilorJador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor: "E multă ură între noi!" Ce acuzații le-a adus colegilor

Jador, dezamăgit de Faimoși la Survivor

Din nefericire, Faimoșii au pierdut meciurile de imunitate din săptămâna trecută, iar Jador le-a spus verde în față colegilor săi de echipă ce l-a deranjat. Dacă nominalizarea Roxanei Nemeș nu l-a deranjat, artistul nu a fost de acord cu faptul că cinci dintre Faimoși au propus-o spre eliminare pe Elena Marin.

Jador a mărturisit că nu vrea ca Elena să plece acasă, deoarece, după părerea sa, este una dintre cele mai muncitoare concurente ale echipei roșii. Dezamăgit, concurentul le-a dat o palmă morală colegilor săi.

„Nu prea mă așteptam săptămâna asta, pentru că medicul nu prea m-a lăsat să joc și m-am gândit că lipsind din peisaj lumea o să mă dea la o parte. Le mulțumesc celor care mă votează, celor care mă susțin și văd în mine un om bun, deși am mult defecte. Am fost atât de rușinat când i-am luat apărarea acestei echipe și am spus că noi nu votăm, nu ținem ura în suflet, nu avem probleme și când a ieșit Elena la vot nu mi-a venit să cred.

Nu înțeleg cum un om care își dă viață pe traseu și se vede asta.. Nu merita votată ea, ar fi trebuit să fie ultima fată votată. Cu scopul de a o proteja pe Majda, un grup de cinci oameni dintre noi au votat-o pe ea. Am fost astăzi la spital și mi-au spus că m-am prefăcut. Nu înțeleg de unde răutatea asta..că „vedeta s-a prefăcut'. E multă ură între noi, nu mai există educație între noi, nici respect și nici nimic, a spus Jador, dezamăgit de Faimoși la Survivor.

Citește și: Majda, eliminată de la Survivor! Mesajul transmis Faimoșilor: „Nu e doar despre sport, contează să…”

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Andreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune ar putea să prezinte

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal”

Regretă că a nominalizat-o pe Majda la Survivor

Majda a fost eliminată de la Survivor în urma nominalizării făcute de Jador, iar la momentul respectiv s-a declarat dezamăgită de decizia luată de colegul ei de competiție.

„Nominalizarea de aseară am primit-o natural, așa cum s-a văzut. Am avut o reacție naturală. Am fost sinceră și am spus că nu mă așteptam, poate din parte unora, eu mă voi duce acasă la familia mea, dar nu mă așteptam din partea lui Jador, a declarat Faimoasa.

Artistul și-a exprimat însă regretul cu privire la decizia luată, decizie care, ulterior, a scos-o pe actriță din competiție.

„Îmi pare foarte rău că am votat-o pe Majda, pentru că există o legătură spirituală, de suflet, între noi, dar merita. Următoarea săptămână nici nu vreau să-mi imaginez dacă voi fi nevoit să nominalizez unul dintre băieți’, a spus cântărețul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter