E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: "Ne simţim mai bine ca prieteni"

Publicat pe

După lansarea mai multor speculații privind o ruptură în relația lor, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat despărțirea! Cei doi au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu și că vor rămâne prieteni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În presa internațională circulă de câteva săptămâni informația potrivit căreia Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi despărțit după 4 ani de relație. După logodnă, mulți așteptau să bată clopote de nuntă, însă supriză! Drumurile celor doi s-au separat, când toată lumea se aștepta mai puțin.

Au recunoscut că au existat câteva probleme în relația de cuplu, iar de data aceasta au confirmat despărțirea, prin intermediul unui comunicat, într-o declarație comună.

E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: "Ne simţim mai bine ca prieteni"E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit: "Ne simţim mai bine ca prieteni"

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat despărțirea

Cei doi s-au despărțit fără scandal, în condiții amiabiabile și au precizat că și-au dat seama că se simt mai bine în calitate de prieteni. Mai mult, ei au anunțat că vor continua să lucreze împreună și să se sprijine în afaceri.

„Ne-am dat seama că ne simţim mai bine ca prieteni şi ne aşteptăm să rămânem prieteni şi în viitor. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în afacerile şi proiectele noastre comune', au transmis Jennifer Lopez și Alex Rodriguez.

În luna martie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au negat informaţiile apărute în presă privind separarea lor. Reamintim că la acel moment au precizat că „lucrează împreună pentru a rezolva anumite lucruri' din cuplu.

Citesște și: Ce se întâmplă cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după zvonurile că s-au despărțit.El a trimis mesaje altei femei

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez complet goală, la 51 de ani.Ce dietă ține vedeta pentru a se menține ca acum trei decenii

Citește și: Andi Moisescu, din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu:„A descoperit destul de repede…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor.Luptătorul are o ruptură de menisc

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anulat nunta de două ori

Jennifer Lopez a participat la „Radio Andy’, în urmă cu ceva timp și i-a explicat gazdei show-ului, Andy Cohen, că ea și fostul star New York Yankees se gândesc la a anula nunta complet.

Amândoi au mai fost căsătoriți înainte și nici nu își pun la îndoială dragostea pe care o au unul pentru celălalt, iar faptul că au anulat de două ori nunta i-a determinat să se gândească să nu mai facă deloc acest pas.

„Am vorbit despre a nu ne căsători. Adică, la vârsta noastră, amândoi am mai fost căsătoriți, așa că mergem în fața altarului? Nu mergem? Ce înseamnă pentru noi? Nu mai există grabă. Simt că nu este o prioritate uriașă în a face o nuntă mare chiar acum.

Nu asta înseamnă viața, trebuie să ne bucurăm unul de celălalt și să petrecem timp împreună, să fim cu adevărat recunoscători pentru lucrurile pe care le avem. Știi, sănătatea noastră, familia noastră și posibilitatea de a face toate aceste lucruri minunate pe care le facem, a mai spus ea.

Alex Rodriguez, flirt prin mesaje cu altă femeie

În presa internațională au mai apărut zvonuri potrivit cărora Alex Rodriguez ar fi filtrat cu o altă vedetă, cu 20 de ani mai tânără decât partenera lui. Despre o posibilă legătură între cei doi s-a vorbit încă de la începutul anului.

Este vorba despre actrița Madison LeCroy, cunoscută pentru apariția sa în serialul Southern Charm. Apropiații susțin că cei doi nu s-ar fi întâlnit niciodată, însă ar fi vorbit prin mesaje, pe rețelele de socializare.

El nu și-a înșelat niciodată fizic logodnica cu mine. Nu doresc nimic rău familiei lui sau mie. Suntem nevinovați în toată treaba asta, doar am vorbit pe FaceTime’, a precizat Madison.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter