Culisele noului videoclip semnat Smiley. A filmat scene dificile cu urmăriri și cascadorii

Publicat pe

Smiley le-a rezervat fanilor săi o surpriză de proporții cu noul său videoclip. Melodia „Noi doi și noaptea”, o piesă fierbinte, cu urmăriri ca-n filme, și plină de adrenalină și efecte speciale, l-a pus pe artist la încercare. Smiley a fost protagonistul unei curse nebune prin București, care s-a încheiat cu o explozie de proporții…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă este proaspăt tătic, Smiley nu-și neglijează cariera, așadar, de curând, artistul a fost protagonistul unei filmări pentru noul său videoclip care-i va face pe fani să frisoneze. Noua sa piesă, „Noi doi și noaptea”, l-a făcut pe artist să se simtă ca actorii de filme de acțiune din franciza „Fast and furious”. Urmăriri cu mașinile în miez de noapte, scrâșnet de roți și adrenalinâ cât cuprinde – cu asta se vor delecta fanii lui Smiley la difuzarea videoclipului.

Culisele noului videoclip semnat Smiley. A filmat scene dificile cu urmăriri și cascadoriiCulisele noului videoclip semnat Smiley. A filmat scene dificile cu urmăriri și cascadorii

Smiley, videoclip cu urmăriri periculoase cu mașina, în miez de noapte

Smiley a făcut, pentru noul său videoclip, o cursă nebună prin Bucureștiul pustiu pe timp de noapte, viteză maximă, scârțâit de roți, urmăriri periculoase, adrenalină și nenumărați cai putere, iar aventura a culminat cu o explozie de proporții între mașina sălbatică a artistului si mașina de Poliție. Totul se regăsește în videoclipul noii piese a lui Smiley, 'Noi doi și noaptea', un videoclip ca o evadare de lume și de constrângeri, ca un strigăt de libertate și de dor, semnat de regizorul Cătălin Bugean și de DOP-ul Dănuț Pădure, care provoacă imaginația și dorințele ascunse ale oamenilor.

'Clipul este spectaculos, am filmat cu o superechipă de dimineața de la 7 până noaptea târziu și m-am simțit la unele faze de parcă aș fi jucat în Fast and Furious', mărturisește Smiley.  

Citește și: Smiley, despre fetița lui și relația cu Gina: „În multe cupluri e o problemă. Pentru noi, copilul e o minune'

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. A costat 300.000 de euro

Citește și: Jador s-a filmat cu Moroșanu, după ce a părăsit Survivor: „Sunt vai de capul meu…”

Citește și: Cum a reacțioat Andi Constantin, după ce Cristina Jașcu a părăsit Burlacul: „A simțit frica”

Citește și: Theo Rose, adevărul despre Bogdan de la Ploiești și cum i-a afectat relația cu iubitul: „I-am zis să oprim nebunia”

Cum și-a surprins artistul fanii

Cursa prin București pe timp de noapte și cu declarații pe propire răspundere la purtător a făcut Smiley și la avanpremiera piesei sale, pe care a decis să o facă în stradă, cu dedicație pentru cei mai apropiați fani ai săi. În timpul unui live pe facebook de joi seara, a luat decizia de a merge la cei care își doreau să asculte cu o noapte înaintea tuturor piesa 'Noi doi și noaptea'.

Le-a luat adresele și, cu piciorul pe accelerație și masca pe nas, a mers la câtiva dintre ei, le-a pus piesa și a simțit puțin din emoția reîntâlnirii cu oamenii de care îi e teribil de dor. La balcoane, la geamul apartamentului, în fața blocului, oamenii din comunitatea online a lui Smiley au avut parte de o întâlnire neașteptată cu el și de o lansare personală și individuală a noii sale piese.

'Ne lipsesc întâlnirile cu prietenii, mersul la concerte, contextele pozitive în care ne putem bucura de muzică, de filme, de teatru, de familie fără griji. Așa că am hotărât sa merg eu la câțiva dintre cei pe care de obicei îi vedeam pe primele rânduri la concertele mele și să le dăruiesc un moment de surpriză și bucurie, să știe cât sunt de importanți pentru mine și cât îmi e de dor de ei și de energia lor. Am colindat Bucurestiul cu 'Noi doi și noaptea' în boxele de la mașină și a fost super fun, am primit o grămadă de reacții cool pentru care le mulțumesc mult oamenilor. Pentru ei e piesa și sper să o așeze curând în playlisturile lor de party', a povestit, plin de entuziasm, Smiley.

„Acum suntem… Noi trei și noaptea”

Chiar dacă pentru artist nopțile albe nu mai sunt date de petreceri și întâlniri lungi cu prietenii, ci de noua sa viață în trei, piesa 'Noi doi și noaptea', co-producție HaHaHa Production și Cat Music, îl ajută să reintre în atmosfera nebună și plină de aventuri ale vieții în doi:

'Recunosc că atunci când am scris piesa, chiar eram doar 'noi doi și noaptea', iar acum, la lansare suntem 'noi trei și noaptea', însă este fantastic ce stare de bine poate crea piesa, ce dor de aventuri și de evadări generează. Abia aștept să facem o petrecere mare la care să dansăm până dimineața pe ea', a mai spus Smiley.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter