Alexandro Matias, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Toată echipa a plâns”

Publicat pe

Alexandro Matias a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Sorin Bontea a pierdut primul concurent din echipa lui. Toți membrii echipei verde au fost îndurerați de plecarea lui Matias și au izbucnit în lacrimi. Din neatenție, Alexandro Matias a făcut o greșeală, motiv pentru care farfuria lui nu a primit decât 5 puncte din partea chefilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ediția emisiunii Chefi la cuțite de aseară a fost una plină de surprize. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru ca echipele lor să aibă cea mai bună farfurie, care să fie pe placul degustătorilor. Ei bine, confruntarea a fost câștigată de către Cătălin Scărlătescu, iar ehipa albastră și echipa verde au intrat la duel.

Alexandro Matias, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Toată echipa a plâns'Alexandro Matias, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9. „Toată echipa a plâns'

Proba pe care au primit-o cele două echipe a fost desert cu înghețată. Total neașteptat pentru cei trei jurați de la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1, preparatele concurenților i-au dat pe spate. Nu se așteptau să aibă atât de multe farfurii bune la o probă de desert. Totuși, cineva trebuia să plece și, din cauza unei greșeli, Alexandro Matias a fost nevoit să părăsească competiția.

Citește și: Cine este Alexandro Matias de la Chefi la Cuțite.E prieten cu Zanni

Citește și: Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la Cuțite.Are trei copii

Citește și: Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor:„A venit de acasă cu o strategie'

Citește și: Afacerea pe care a făcut-o Monica Anghel în pandemie:„Am folosit fonduri europene'

Alexandro Matias, eliminat de la Chefi la cuțite

Alexandro Matias a fost eliminat de la Chefi la cuțite, el fiind primul concurent din echipa lui Sorin Bontea care părăsește competiția. Farfuria lui Alexandro Matias a primit doar 5 puncte din partea celor trei chefi.

Matias a pus farfuria la congelator pentru prea mult timp, lucru care i-a compromis desertul. Biscuitele din farfuria lui nu a putut fi gustat de jurați. Eliminarea lui s-a lăsat cu foarte multe lacrimi, mai ales din partea fetelor. Cu toții s-au atașat de Alexandro Matias la Chefi la cuțite, iar Victorina și-a făcut procese de conștiință, spunând că regretă că nu l-a ajutat mai mult.

Pe de altă parte, Elena a plâns și ea cu lacrimi amare și a declarat că și-ar fi dorit să fi câștigat și ei măcar o probă împreună și Alexandro Matias să aibă și el parte de acel sentiment.

„Toată echipa a plâns'

Alexandro Matias a fost și el foarte emoționat după ce a văzut că toată echipa verde a izbucnit în lacrimi după eliminarea lui de la Chefi la cuțite. Pe de altă parte, acesta a spus că a învățat foarte multe și că este mândru că a ajuns până aici.

Am rezistat mult de tot și am învățat atâtea de la voi, vă jur. Fiecare etapă, fiecare battle, fiecare duel m-a făcut mai bun. Sunt foarte mândru de mine.', a spus Alexandro Matias, la Chefi la cuțite.

Alexandro Matias a câșigat simpatia tuturor la Chefi la cuțite, fiind unul dintre cei mai charismatici și plini de viață dintre concurenți. Ba mai mult, mereu încerca să ridice moralul echipei. Pe lângă fete, poate cel mai îndurerat de eliminarea lui Alexandro Matias a fost Riki, care cu greu s-a oprit din plâns.

Toată echipa a plâns. Serios, a plâns Elena, Riki nu mai zic', a zis Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu ar fi vrut să îl salveze pe Matias

Pentru ca Alexandro Matias să poată rămâne în competiția Chefi la cuțite, ar fi fost nevoie de amuleta lui Cătălin Scărlătescu. Respectiva amuletă îi permitea celebrului bucătar să salveze un concurent în cazul în care acesta era eliminat.

Cătălin Scărlătescu le-a spus membrilor echipei mov că ar fi vrut să îl ia la el în echipă pe Alexandro Matias, însă Florin Dumitrescu i-a stricat planurile în momentul în care i l-a luat din echipă pe Florin. Drept urmare, Scărlătescu a vrut să își păstreze amuleta pentru a-l putea recupera, la un moment dat, pe Florin.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter