Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor: „A venit de acasă cu o strategie”

Publicat pe

Sindy a fost eliminată din competiția Survivor România, după ce a fost cel mai puțin votată de către public. Acum, Războinica s-a întors în țară și a făcut mai multe dezvăluiri. Aceasta a vorbit și despre Maria Chițu și o acuză că a venit cu strategia făcută de acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sindy a ajuns pe meleaguri românești, după ce a fost eliminată de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Aceasta a oferit mai multe detalii despre ce se petrece în tabăra Războinicilor și a vorbit și despre Maria Chițu. Sindy spune că la început s-a înțeles bine cu Maria, însă, pe parcurs, a realizat că aceasta venise cu lecția învățată de acasă.

Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor: „A venit de acasă cu o strategie'Sindy o atacă pe Maria Chițu, de la Survivor: „A venit de acasă cu o strategie'

„În primele zile in care a venit era totul perfect, chiar imi placea de ea. Apoi am inceput să văd lucrurile. Poate am fost si eu prea dura cu ea, atunci cand am atacat-o.

In Consiliu, desi nu am vrut să spun prea multe, am vrut să mă duc la ea personal, asa a fost să fie. Apoi m-am gandit ca poate ea nu a facut-o din răutate si nu si-a dat seama că ea așa mă tratează', a spus Sindy, invitată în emisiunea Ștafeta Mixtă de la Wowbiz.ro.

Citește și: Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor.„Nu puteam să mai merg'

Citește și: Sindy de la Survivor le atacă pe Raluca Dumitru și Irisha:'Au intrat cu niște aroganțe…'

Citește și: Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor:„Am mințit, m-am simțit jignit'

Citește și: Sorin Pușcașu a încetat războiul cu Albert Oprea, la Survivor:„Trebuie să mă schimb'

Sindy, despre Maria Chițu, de la Survivor

Sindy susține că Maria Chițu a venit la Survivor România cu o strategie. De asemenea, Războinica a mai spus că, în ciuda faptului că ea o susținea pe traseu, în camp Maria Chițu nu-i acorda nicio atenție.

„Eu am tăcut mult timp, apoi a fost un moment in care nu mai puteam si am explodat. Avea mare nevoie de mine sa castige acel punct si cred că ea nu ar fi castigat punctul daca nu o demoralizam pe Raluca cu toată energia mea. Si in camp parcă eram invizibilă. Eu nu am avut nimic personal cu ea, desi ea asa consideră. Ea a venit de acasă cu o strategie.

Cand au venit Vera și Maria, eu nu am făcut diferentă intre ele, eu ofer sansă fiecăruia. Dar după a inceput ea să facă cum a facut si nu am mai simtit sa am contact atat de puternic cu ea mai departe.

Eu a intrat foarte hotarata in competitie. Din exterior vedeam si eu asa cum vede publicul, acolo era totul diferit„, a mai declarat Sindy de la Survivor.

Cel mai mare regret al lui Sindy de la Survivor

Regretul cel mai mare al lui Sindy este faptul că a fost naivă la Survivor România. Acesteia nu îi place să se certe și mărturisește că trebuia să se gândească mai mult la propria persoană decât la echipă.

După ce am ieșit, m-am uitat la mai multe lucruri și mi-am dat seama că din exterior se vede altfel. La început mi-a fost greu să mă concentrez și până m-am adaptat, am trecut prin momente grele. Eram atât de dată peste cap… Nu-mi place să mă cert, nu-mi place. Și cred că acest lucru este regretul meu, că am fost naivă. Am uitat că sunt într-o competiție sportivă și că trebuie să mă gândesc și la mine. Tot timpul am fost pentru echipă. Sunt foarte sinceră, eu nu am putut să mint’, a spus Sindy, după ce s-a întors în țară de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter