Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor: "Am mințit, m-am simțit jignit"

Publicat pe

Tensiunile dintre Elena Marin și Zanni s-au mai ameliorat în ultima perioadă și mulți credeau că este un conflict deja stins. După ce s-au certat săptămâni la rând pentru că Faimoasa l-a acuzat pe artist că i-ar fi furat mâncarea, Zanni recunoaște că, într-adevăr, el a fost cel care i-a luat proviziile de mâncare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Au trecut aproximativ trei luni de când Zanni a fost acuzat de către colega lui, Elena Marin, că i-ar fi furat mâncarea. După săptămâni întregi de scandaluri, nominalizări și tensiuni între cei doi, lucrurile s-au mai liniștit și chiar păreau că au îngropat securea războiului.

Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor: "Am mințit, m-am simțit jignit"Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor: "Am mințit, m-am simțit jignit"

Zanni a nominalizat-o din nou pe Elena Marin spre eliminare

Cu toate acestea, Zanni, care a ieșit pe primul loc în preferințele publicului, a nominalizat-o din nou pe Elena Marin în Consiliul de eliminare. El a motivat că a fost deranjat de gestul colegei sale, care a aprobat-o pe Irisha când îi acuza pe o parte dintre băieți de jigniri la adresa ei.

În Consiliul de nominalizare al Faimoșilor, însă, Elena Marin și Zanni au fost din nou în centrul atenției. Ce s-a întâmplat mai exact? Faimosul nu a mai rezistat și a recunoscut că el a fost cel care a furat mâncarea colegei sale, după ce, inițial, a negat că ar fi făcut asta.

Citește și: Elena Marin surprinsă de Zanni în timp ce făcea strategii cu un Faimos, la Survivor:„M-am băgat în boscheți'

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor:”M-a făcut psihic”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 19 ani.Ce mesaj i-a transmis artistul

Zanni: „Am mințit-o că nu eu am luat!'

Pentru a-și lua o piatră de pe inimă, Zanni a ținut să le povestească atât colegilor, cât și prezentatorului Daniel Pavel cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile. Și-a recunoscut greșeala și a admis că a mințit la momentul respectiv.

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga-dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și, după mine, era vina celui care a pus-o acolo. 

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și, fără să știe că eu am fost acela, a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu am luat!', a povestit Zanni în Consiliul de eliminare.

Zanni: „A căzut vina pe mine și a doua oară'

Cu toate acestea, Zanni susține că s-a simțit nedreptățit pentru că, și a doua oară când i s-a luat Elenei din mâncare, vina a căzut tot pe el, fără să fi fost el cel care a luat porția. Astfel, el a subliniat că, și dacă nu ar fi fost el cel care lua mâncare, de fapt, s-ar fi dat vina tot pe el.

Pentru a se revanșa, concurentul de la Survivor a precizat că ar putea ofere colegei sale porția sa de mâncare pentru toată săptămâna.

I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena. Dacă e ea de acord, o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. As  vrea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat', a mai precizat Zanni de la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter