Elena Marin surprinsă de Zanni în timp ce făcea strategii cu un Faimos, la Survivor: „M-am băgat în boscheți”

Publicat pe

Zanni a surprins-o pe Elena Marin împreună cu Ștefan Ciuculescu, la Survivor România. Elena și Ștefan se retrăseseră la miezul nopții pentru a purta o conversație departe de urechile curioșilor, însă Zanni a fost pe urmele lor. Acesta a vrut să știe ce pun la cale cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zanni i-a surprins pe Elena Marin și Ștefan Ciuculescu împreună, la Survivor România. Faimosul a susținut că și-a auzit numele rostit în conversația dintre cei doi.

Elena Marin surprinsă de Zanni în timp ce făcea strategii cu un Faimos, la Survivor: „M-am băgat în boscheți'Elena Marin surprinsă de Zanni în timp ce făcea strategii cu un Faimos, la Survivor: „M-am băgat în boscheți'

Zanni: Am auzit doar dacă vrea Zanni că nu știu ce.

Raluca: Doar dacă vrea Zanni ce?

Zanni: M-am băgat în boscheți, am mers mai departe și a zis Elena că doar dacă Zanni nu știu ce și m-a văzut și Elena s-a speriat.

Ștefan: Lasă, că le zic eu, băi, nu mai e nevoie să stai cu urechea pe aici. Nu vă halesc gesturile astea. Zi ce-ai auzit și eu îți confirm dacă e așa.

Sebastian: Dar de ce stați voi așa să vorbiți despre noi p-acolo?

Ștefan: Ce, mă? Tu nu te duci în colo și vorbești despre noi?

Sebastian: Nu. Despre tine, dacă vreau să vorbveșsc, vorbesc aici. Sau despre Elena.

Citește și: Războinicul de care Irisha s-a îndrăgostit la Survivor:„E atât de frumos…'

Citește și: Ce relație e, de fapt, între Jador și Zanni.Se cunosc de dinainte de Survivor

Citește și: Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis.Ce alcoolemie avea

Citește și: Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea:„Mi s-a spus că am cancer' /INTERVIU

Zanni i-a urmărit pe Elena Marin și Ștefan Ciuculescu

Ziua următoare, Sebastian Chitoșcă a vrut să-l pună la curent și pe Culiță Sterp cu ceea ce s-a întâmplat la Survivor. Acesta i-a povestit că Elena Marin a fost surprinsă de Zanni în timp ce purta o conversație privată cu Ștefan Ciuculescu.

Sebastian: Ai adormit odată cu găinile. Tu știi ce s-a întâmplat aseară, mă?

Culiță: Ce s-a întâmplat? A venit o navă extraterestră și v-a adus de mâncare. Pe bune, ce s-a întâmplat?

Sebastian: Plecase Fane al nostru cu Elena pe drum și al nostru Zannidache s-a dus să asculte ce vorbeau.

Zanni: Le-am zis ăstora, hai după ei să vedem ce vorbesc. Ne-am dus încolo pe drum și ca să nu fim văzuți toți le-am zis că mă duc eu mai în față. Și mai vorbeam, mai vorbeam, și în două minute se face și Ștefan că ce e aici, că hau, că bau, a dat roată și s-a dus și el în direcția aia și le zi eu, ia uite-i și pe aștia ca la grădiniță, îi zice aia vezi că mă duc vino și tu în două minute, nu veni imediat că se prind aștia.

Zanni a continuat prin a spune că și-a auzit doar numele, iar Ștefan i-ar fi spus ulterior că intenționat i-a rostiti numele pentru că șitia că el este acolo și ascultă.

Ștefan Ciuculescu, dezamăgit de gestul lui Zanni

Ștefan Ciuculescu este dezamăgit de gestul lui Zanni.

Sebastian: Nu mai vorbi ca la oi cu noi, că nu suntem oi.

Ștefan: Atât timp cât și-a permis să vină să mă urmărească pe mine și pe Elena ca să afle ce discutăm, mi se pare puțin stupid.

Sebastian: Atât timp cât discuți despre noi, are tot dreptul.

Elena: Te contrazic, Sebi. Nu vorbim despre voi. Ieri a fost singura dată, în rest vorbeam despre prietena lui, care este comună. Dacă vrei să mă crezi, bine. Fiecare e liber să creadă ce vrea.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter