Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea: "Mi s-a spus că am cancer" /INTERVIU

Publicat pe

Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor. În urmă cu doi ani, viața ei a fost în pericol, iar Sindy putea fi azi doar o amintire… În pofida problemelor grave de sănătate, cu care s-a luptat încă de când s-a născut, Războinica – la propriu și la figurat, a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor. Aseară, Sindy a fost eliminată din concurs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce te-a făcut să te înscrii la „Survivor România?

Mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Sunt convinsă că voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției.

Ce au spus cei din familie că mergi la „Survivor România? Cum crezi că te vei descurca?

Mă susțin, au fost fericiți pentru mine. Mi-au spus să mă antrenez și în competiție să fiu serioasă, să nu fiu repezită. Eu am mare încredere în mine, dar îmi va fi greu să gestionez emoțiile. Voi simți lipsa hranei, sunt o mâncăcioasă. Fără mâncare nu cred că voi avea energie, probabil îmi va afecta performanțele sportive.

Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea: "Mi s-a spus că am cancer" /INTERVIUSindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea: "Mi s-a spus că am cancer" /INTERVIU

Sindy: „Am avut probleme de sănătate de când m-am născut'

Cine este Sidonia, alintată Sindy de colegii de „Survivor România?

Am copilărit în Brașov, am o soră geamănă, dar nu semănăm. Am avut o copilărie frumoasă, însă am avut probleme de sănătate de când m-am născut.

Tata a lucrat la fabrica de uraniu, acum este pensionar. S-a apucat de construit case și eu îl ajut mult, începând de la fundație până la acoperiș. Am dat glet, am făcut lambriuri, am pus gresie. Merg cu el de când aveam 10 ani. Învăț lucruri noi foarte repede. Mama a lucrat în comerț toată viața ei, am avut și un magazin alimentar câțiva ani de care s-a ocupat doar ea.

Citește și: Sindy de la Survivor, dusă de urgență la spital cu Salvarea:„Ne-am panicat'

Citește și: Vera Miron, despre problema de sănătate a lui Sindy, la Survivor:„Nu are acordul medicului'

Citește și: Sindy de la Survivor are o soră geamănă.Nu seamănă deloc una cu cealaltă

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:„Acasă, nu sunt eu în rolul principal' / EXCLUSIV

Sindy de la Survivor: „Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă '

Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie?

Timpul petrecut cu părinții mei. Mergeam des la pădure, făceam foc de tabără, mâncam, ne jucam cu tata, care este mai sportiv. El a făcut arte marțiale, pe el l-am moștenit. Părinții mei m-au susținut tot timpul. Am o relație foarte bună cu sora mea, are o energie interioară care m-a vindecat într-o perioadă grea a vieții mele. O să-mi lipsească familia foarte mult.

Care sunt cele mai importante sfaturi primite de la părinții tăi?

Cel mai important sfat l-am primit de la tata, care mi-a spus mereu să nu am încredere în oricine și în toată lumea și să nu fiu așa grăbită. Am fost mereu repezită și m-am născut prima.

Ce sporturi ai făcut?

Am făcut gimnastică artistică timp de un an, când aveam 6 ani. La 10 ani am fost cu tata la kempo și mi-au plăcut artele marțiale. Trei ani am făcut și atletism. La 18 ani m-am înscris la un club de dans latino, am avut mereu talent la dans. În prezent fac kickboxing și street workout, o combinație între fitness, parkour și gimnastică.

Sindy: „Medicii îmi spuneau că am cancer'

Ai avut perioade grele în viață?

Perioada când am avut două operații, în urmă cu doi ani. M-a afectat și fizic, și psihic, am pierdut 15 kilograme, nu puteam să mănânc, o lună am stat internată în spital. Avem dureri abdominale foarte mari, doctorii nu știau ce problemă am. Se inflamase apendicele, am făcut peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, aveam din nou dureri, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia.

Am avut o presimțire că nu este acest diagnostic, nu am fost la operație, am mai fost la un medic, care a descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. A urmat o altă operație, am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic date de un medic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie. Nici nu puteam să mă mai uit în oglindă, ajunsesem la 45 de kilograme la 1,65 m.

Ce hobby-uri ai?

Îmi place să patinez, să fac alergare montană, să desenez, să cânt, să înot. Am mai multe hobby-uri.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter