Horoscop 4 mai 2021. Zodiile care fug de responsabilități

Publicat pe

Horoscop 4 mai 2021. Luna mai este generoasă în evenimente astrologice, iar începutul va fi unul fulminant. Mai multe zodii vor fi puse la încercare, iar astăzi unii nativi vor da restart atât în carieră, cât și în viața personală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 mai 2021 – Berbec

Astăzi vei simți mai mult ca niciodată nevoia de companie, însă, paradoxal, agitația care te-a cuprins de ceva vreme te-ar putea face să porți niște dialoguri neplăcute și chiar să devii protagonista unor scandaluri. Fii puțin mai diplomată, pentru că odată răul făcut, degeaba îți mai ceri scuze sau îți retragi cuvintele!

Horoscop 4 mai 2021 – Taur

Ar trebui să-ți spună cineva că vacanța de Paște a luat sfârșit, chiar dacă asta nu-ți va readuce cheful de muncă… Încearcă să te concentrezi pe cât posibil, fiindcă azi nu e o zi prielnică procrastinării. Din fericire, lucrurile se vor regla spre seară, când te vei reîntâlni cu prietenii și ai putea avea parte chiar de o surpriză extrem de plăcută… de sex opus.

Horoscop 4 mai 2021 – Gemeni

Lipsa concentrării îți va crea probleme azi, mai întâi la job, iar ulterior în anturaj. Vei avea tendința să-i învinovățești pe alții, iar de aici ar putea apărea discuții în contradictoriu. Dacă trebuie să pleci la drum, verifică-ți actele de călătorie de două ori, dar și biletele și ora plecării.

Horoscop 4 mai 2021 – Rac

Astăzi nu ești în cea mai bună dispoziție și prinzi din zbor orice sămânță de scandal, doar de dragul de a te contrazice. Mai mult, vei trăi cu convingerea că numai tu știi ce-i bine pentru cei dragi și vei avea tendința să-i sufoci cu grija și cu sfaturile tale.

Horoscop 4 mai 2021 – Leu

Ai o mulțime de responsabilități și azi vei simți nevoia să te eschivezi. Nu vei reuși în totalitate, nici la job, și nici acasă. Vrei ca totul să se rezolve pe loc, iar asta îți va aduce o mulțime de frustrări. Dă dovadă de mai multă răbdare și diplomație!

Horoscop 4 mai 2021 – Fecioară

Ai o mulțime de lucruri pe cap, iar stilul tău organizat s-ar putea să te trădeze tocmai azi… În cele din urmă, vei reuși să duci totul la bun sfârșit, însă cu mulți nervi și cu agitație pe măsură. Spre seară însă, te vei bucura de o întâlnire relaxantă, alături de cineva drag.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun. Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodiile care sărută cel mai bine.Ele cunosc secretul pasiunii

Citește și: Cele 4 zodii care îți citesc gândurile.Nativii care nu pot fi mințiți

Horoscop 4 mai 2021 – Balanță

Azi, astrele te favorizează și vei reuși să faci lumină în multe laturi ale vieții tale. Pe plan profesional, vei primi în sfârșit validarea pe care o aștepți din partea superiorilor, iar pe plan personal vei lămuri o situație care trena de multă vreme, iar tu și jumătatea ta veți putea duce relația la un nivel superior.

Horoscop 4 mai 2021 – Scorpion

Ai o energie incredibilă și vei reuși să-i antrenezi și pe cei din jur în planurile tale. Nu e exclus să primești o mărire de salariu, iar asta îți va permite să faci unele schimbări și pe plan personal. Securitatea financiară îți va permite să începi să te gândești la mărirea familiei sau, dacă nu ți-ai pus încă pirostriile, la căsătorie.

Horoscop 4 mai – Săgetător

Debordezi de energie, însă dorința de a te implica și în viețile celor din jur, cărora le-ai trasat deja viitorul, poate deveni deranjantă. Încearcă să nu te erijezi în deținătorul adevărului absolut și concentrează-te mai degrabă asupra vieții personale. Încă mai ai multe de rezolvat în ceea ce privește relația de cuplu.

Horoscop 4 mai 2021 – Capricorn

Tensiunea de la job și stresul acumulat în ultimele săptămâni își vor pune amprenta azi asupra ta. Încearcă să te gândești la lucruri pozitive și chiar să-ți faci planuri de vacanță. Acest lucru te va face să te relaxezi și să uiți de inflexibilitatea șefilor tăi, dar și de neînțelegerile cu colegii.

Horoscop 4 mai 2021 – Vărsător

Astăzi ar fi bine să rămâi low profile – încearcă să nu ieși în evidență, fiindcă ai tendința să te cerți și dai dovadă de inflexibilitate în relațiile cu cei din jur. Nici în ceea ce privește relația de cuplu lucrurile nu sunt mai roz, așa că ar fi bine să te abții de la orice fel de comentariu. Lasă reproșurile pentru altădată, nu e deloc momentul potrivit!

Horoscop 4 mai 2021 – Pești

Azi vei fi o companie mai mult decât plăcută, așadar colegii îți vor cere sfaturi, iar superiorii se vor folosi de expertiza ta profesională. Mai mult, și în relația de cuplu situația se va îmbunătăți și ar fi bine să nu o strici readucând la suprafață probleme deranjante din trecut.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter