Sindy de la Survivor are o soră geamănă. Nu seamănă deloc una cu cealaltă

Publicat pe

Sindy de la Survivor România are o soră geamănă, însă cele două nu seamănă mai deloc una cu cealaltă. În urmă cu câteva ediții, Războinicii au câștigat jocul de Comunicare și au primit cele mai recente poze cu familia, poze făcute în săptămâna respectivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce Războinicii de la Survivor au câștigat unul dintre jocurile de Comunicare, aceștia au primit mesaje de acasă și fotografii recente cu cei dragi. Drept urmare, Sindy a primit și o fotografie cu sora ei geamănă.

Cele două nu seamănă între ele fiind gemene dizigote, iar Sindy a venit pe lume cu 10 minute mai devreme decât sora ei.

Sindy de la Survivor are o soră geamănă. Nu seamănă deloc una cu cealaltăSindy de la Survivor are o soră geamănă. Nu seamănă deloc una cu cealaltă

„Sora mea este mai mică decât mine cu 10 minute. Eu am fost mai rapidă', a spus Sindy în momentul în care a primit fotografia cu sora și părinții ei.

Războinicii au fost surprinși să vadă cât de frumoasă este sora lui Sindy, dar și cât de tineri arată părinții ei.

„Tata are 53 de ani, iar mama are 51 de ani', a mărturisit Sindy.

Citește și: Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor:”Nu poți să faci mișto de ea!”

Citește și: Maria Hîngu, eliminată de la Survivor:„Am simțit. Toate semnele duceau aici'

Citește și: Cum arată fiica Andei Adam.Evelin are cinci ani și este copia fidelă a mamei ei

Citește și: Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Cine este Sindy de la Survivor România

Sindy de la Survivor are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Concurenta este născută în Brașov și are o soră geamănă. Tânăra a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout.

Concurenta spune despre ea că este o fire ambițioasă și consideră că va face față tuturor provocărilor. Pentru războnică, lipsa condițiilor din Republica Dominicană nu va fi un impediment pentru a ajunge în marea finală.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa’, a declarat Sindy de la Survivor.

Albert: „Sindy e fata perfectă'

Încă de la intrarea lui Sindy în competiția Survivor, Albert s-a declarat fanul numărul 1 al fetei.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata.

În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos', este descrierea pe care i-a făcut-o Albert lui Sindy.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter