Maria Hîngu, eliminată de la Survivor: "Am simțit. Toate semnele duceau aici"

Publicat pe

Maria Hîngu a fost eliminată de la Survivor România! Publicul a decis că pentru concurenta din echipa Războinicilor competiția se oprește aici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lupta devine tot mai acerbă în cadrul competiției, iar Maria Hîngu a fost eliminată de la Survivor. Concurenta din echipa Războinicilor va părăsi competiția din Republica Dominicană.

După meciurile de săptămâna trecută, în cursa pentru eliminare au intrat Mellina, Maria Hângu, Starlin și Sindy. În cele din urmă, publicul a decis cine urmează să plece acasă.

Maria Hîngu, eliminată de la Survivor: "Am simțit. Toate semnele duceau aici"Maria Hîngu, eliminată de la Survivor: "Am simțit. Toate semnele duceau aici"

Maria Hîngu, eliminată de public de la Survivor

Războinicii au rămas fără un om după ce au pierdut meciurile de comunicare de săptămâna trecută, iar publicul a decis că a venit momentul ca Maria Hângu să fie eliminată de la Survivor. Drumul Războinicei în competiția din Republica Dominicană s-a încheiat, așadar, aici.

Concurenta a mărturisit că a simțit că urma să fie eliminată din competiție, dar este mulțumită că a dat totul la Survivor. Maria este însă fericită că a avut oportunitatea de a face parte din acest proiect, unde a evoluat din punct de vedere sportiv.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă” / EXCLUSIV

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Ce se întâmplă cu dosarul penal de la Insula Iubirii.Decizia magistraților pentru cei care au cerut despăgubiri

Citește și: Meghan Markle a muncit de la 13 ani!Ce job a avut și câți bani câștiga lunar

„Am simțit, toate semnele duceau aici. Ar fi fost ceva wow dacă nu aș fi fost eu. Survivor este cea mai frumoasă experiență și m-a construit în continuare ca om. Nu am cuvinte ce înseamnă Survivor. Îmi pare bine că am rezistat trei luni, nu am avut momente în care să pic, am parcus toate traseele, am evoluat sportiv în competiție. Mă bucur că am ajuns până aici. Acum, un nou început acasă. Survivor continuă pentru mine acolo', a mărturisit Maria Hîngu după ce a fost eliminată de la Survivor.

Cine este Maria Hîngu de la Survivor

Maria Hîngu de la Survivor are 25 de ani și a făcut parte timp de 3 luni din echipa Războnicilor. Tânăra este din Vrancea, însă locuiește în București, unde ocupă postul de asistent manager al unei cafenele renumite. Încă de mică, Maria Hîngu a avut o pasiune pentru sport. Concurenta din echipa Războinicilor a făcut patru ani de handbal în școală generală și baschet în timpul liceului.

Maria Hîngu este foarte pasionată de jobul pe care îl are și postează foarte multe fotografii de la locul de muncă. În vârstă de 25 de ani, concurenta are 1,75 metri înălțime și 57 de kilograme.

Înainte de a intra în competiție, Maria mărturisea că își dorește să se întoarcă acasă cu marele trofeu.

„M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut să îmi doresc cu adevărat să fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul că pot câștiga și îmi doresc să fac asta”, spunea Maria Hîngu, care, din păcate, a fost eliminată de la Survivor după 3 luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter