Meghan Markle a muncit de la 13 ani! Ce job a avut și câți bani câștiga lunar

Publicat pe

Chiar dacă la maturitate a devenit soție de prinț și nepoata celei mai puternice femei a planetei, Meghan Markle nu a fost o răsfățată în copilărie. Soția Prințului Harry a muncit încă de la vârsta de 13 ani, pentru banii de buzunar. Iar salariul pe care-l câștiga era unul mai mult decât modest…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În interviul pe care ea și Prințul Harry l-au dat recent pentru Oprah, Meghan Markle a povestit, printre altele, și cum a fost viața ei până să îl cunoască pe nepotul Reginei Elisabeta a II-a. Iar din relatările sale reiese că Meghan nu a fost nici pe departe un copil răsfățat, convins că i se cuvine totul.

Ducesa de Sussex a muncit încă de la vârsta de 13 ani pentru banii de buzunar, iar salariul pe care îl încasa nu era deloc unul de invidiat…

Meghan Markle a lucrat pe salariul minim…

Acum are o avere de 5 milioane de dolari și până de curând stătea la masă cu Regina Elisabeta a Marii Britanii, însă înainte de a deveni celebră Meghan Markle a avut mai multe joburi. Primul dintre ele a fost la 13 ani, când fosta actriță s-a angajat într-un magazin care comercializa produse pe bază de iaurt înghețat, unde în scurt timp a devenit extrem de populară.

„Câștiga salariul minim pe economie și era extrem de populară printre clienți. Trebuia să demonstreze că are o personalitate plăcută și că va lucra bine cu personalul”, a declarat pentru Mirror fosta ei șefă de la Humphrey Yogart, Paula Sheftel.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle a jucat la două capete și l-a înșelat pe Prințul Harry? Sora ei a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Citește și: Decizia radicală pe care au luat-o Prințul Harry și Meghan Markle. La ce au renunțat, în urma criticilor

Declarația făcută de Meghan în cadrul interviului cu Oprah a făcut ca patronilor de la Humphrey Yogart, shop-ul din California unde ea a lucrat, să le explodeze practic vânzările la scurt timp după difuzare.

Ulterior, Meghan a povestit că în parcarea magazinului de iaurturi s-a întâlnit pentru prima oară cu actrița Yasmine Bleeth, din Baywatch, pe care o idolatriza. „Acel moment cu Yasmine este exact pe ce mă bazez la fiecare interacțiune cu fanii', a mărturisit ea pentru Guardian.

Ce joburi a mai avut soția Prințului Harry

Până să ajungă să dea lovitura cu Suits, Meghan Markle a avut mai multe joburi mărunte. Soția Prințului Harry a primit un rol de 30 de secunde alături de Ashton Kutcher în filmul „A Lot Like Love”, în care a spus doar câteva replici, a fost caligraf freelancer, a predat caligrafie într-un magazin de papetărie din Beverly Hills și a fost asistentă în show-ul de televiziune ‘Deal or No Deal’ , unde ducea servieta ce ar fi putut conține 1 milion de dolari… Pentru 600 de dolari, Meghan a jucat rolul unui fan înfocat în videoclipul artistei Tori Amos.

De asemenea, a fost hostess într-un restaurant, de altfel un job „tradițional” pentru actorii aspiranți. Ulterior a făcut reclamă la chipsurile Tostitos, iar între 2014 și 2017 a fost lifestyle blogger. Din păcate, la 7 luni de la anunțarea logodnei cu Prințul Harry, Meghan a închis blogul The Tigg.

Și cum se știe că este pasionată de modă, Meghan Markle a creat, în 2016, created o colecție de rochii în colaborare cu Reitmans, iar mai apoi o colecție workwear. Cel epatru modele de rochii s-au vândut, la vremea respectivă, cu mai puțin de 100 de dolari bucata.

Ambiția ei de a reuși și-a spus în cele din urmă cuvântul, Meghan Markle devenind celebră înainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry. Chiar dacă averea ei nu avea cum să-i impresioneze pe membrii Familiei Regale britanice, totuși 5 milioane de dolari, cât a adunat actrița până la 36 de ani când s-a căsătorit, reprezintă o sumă imensă pentru fetița care vindea iaurt înghețat…

Foto: Hepta, Instagram, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter