Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, culisele unui mariaj furtunos: "Dacă m-ar înșela, i-aș tăia gâtul în somn"

Publicat pe

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy formează un cuplu din 2008 și atât ea, cât și soțul ei au avut, înainte de căsătorie, niște vieți amoroase extrem de condimentate. Tocmai de aceea, fosta Primă Doamnă susține, cu vehemență, că dacă soțul ei ar înșela-o i-ar tăia gâtul și urechile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fostul model Carla Bruni (53) a avut o viață amoroasă foarte intensă înainte de a deveni soția lui Nicolas Sarkozy (66). Printre iubiții ei celebri s-au numărat Eric Clapton, Mick Jagger și chiar, se spune, Donald Trump. Fosta Primă doamnă a Franței a fost, de altfel, și protagonista unei povești de amor care a făcut să curgă multă cerneală – s-a iubit cu filozoful Jean-Paul Enthoven, dar și cu fiul său, căruia i-a făcut un copil!

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, culisele unui mariaj furtunos: "Dacă m-ar înșela, i-aș tăia gâtul în somn"Carla Bruni și Nicolas Sarkozy, culisele unui mariaj furtunos: "Dacă m-ar înșela, i-aș tăia gâtul în somn"

Infidelitatea, drumul spre despărțire

Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au căsătorit în 2008, la scurt timp după ce el a divorțat de prima sa soție și, după ce a devenit „nevastă” a conchis că infidelitatea este un lucru pe care nu i l-ar putea trece cu vederea partenerului ei de viață. Mai mult, fosta Primă Doamnă a fost foarte vehementă în această privință… Poate și pentru că Sarkozy a fost părăsit de prima sa soție, Cécilia, după ce a înșelat-o cu jurnalista Anne Fulda.

Într-un interviu pentru publicația Elle, Carla Bruni a mărturisit fără să ezite ce l-ar aștepta pe soțul ei dacă ar înșela-o.

„Dacă m-ar înşela, aş fi capabilă de gesturi nebuneşti. I-aş tăia gâtul sau urechile în somn. Cred că trebuie să te ferești să-ți înșeli partenerul, este prea periculos. E drumul spre despărțire.

De asemenea, fidelitatea este condiția esențială pentru căsătorie, bănuiesc. De ce să înșeli și să minți dacă ai posibilitatea să-ți alegi singur viața – dacă să te căsătorești sau nu, dacă să faci copii sau nu?, declara ea.

Citește și: Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei cel mai greu moment din căsnicie: „Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv”/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu ia în glumă problemele pe care le are în timpul sarcinii: „Sunt pe moarte oare?! Cine știe?”

Citește și: Hilaria și Alec Baldwin, din nou părinți. Au trecut doar 6 luni de când s-a născut al cincilea copil al lor

Carla Bruni, amor controversat

După ce Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au căsătorit au ieșit la iveală detalii neștiute din viața fostului model. Povestea de dragoste dintre Carla Bruni și Raphaël Enthoven (45), tatăl fiului său acum în vârstă de 19 ani, a revenit în atenția publicului odată cu romanul Le Temps gagné, în care acesta povestește detalii mai puțin știute. În romanul său, filozoful și omul de televiziune a povestit cum și-a părăsit „nevasta cu față de cal' pentru a-i fura iubita tatălui său, scrie Daily Mail.

La scurt timp după apariția cărții, tatăl lui Raphaël , cunoscutul filozof Jean Paul Enthoven (71) și-a renegat public fiul… nu pentru că i-a furat iubita, ci pentru că a scris o carte care pe el l-a lăsat „cu inima frântă', iar pe cei dragi, „înecându-se într-un ocean de ingratitudine'.

Jean-Paul Enthoven a fost pentru scurtă vreme iubitul supermodelului Carla Bruni, înainte ca fosta Primă Doamnă a Franței să îl părăsească pentru fiul și, dacă pentru asta și-a iertat fiul, pentru modul în care a zugrăvit lucrurile în cartea sa autobiografică, aparent ficțională, nu l-a mai putut ierta. Ulterior, Carla Bruni și Nicolas Sarkozy s-au căsătorit, iar trecutul tumultuos al Primei Doamne a fost din nou dezgropat…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter