Andreea Berecleanu, totul despre relația copiilor cu Andrei Zaharescu, după divorț: „El nu și-a atribuit niciodată rolul de...”

Publicat pe

Andreea Berecleanu a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici de pe YouTube. Aceasta a vorbit deschis despre viața ei personală, despre cum este să fii femeie, mamă și soție. De asemenea, a vorbit și despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, ci anume divorțul de Andrei Zaharescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a fi oaspete special din cadrul podcastului acestuia de pe YouTube. Prezentatoarea de știri și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o au copiii cu tatăl lor.

Andreea Berecleanu, totul despre relația copiilor cu Andrei Zaharescu, după divorț: „El nu și-a atribuit niciodată rolul de...'Andreea Berecleanu, totul despre relația copiilor cu Andrei Zaharescu, după divorț: „El nu și-a atribuit niciodată rolul de...'

Andreea Berecleanu a fost împreună cu Andrei Zaharescu timp de 15 ani, însă povestea lor de dragoste n-a durat o viață, iar cei doi au divorțat în 2013. Vedeta a mărturisit la ceva vreme după divorț că nu se mai înțelegeau și că simțea că duce tot greul de una singură.

Andreea Berecleanu: „Au păstrat legătura cu tatăl'

Andreea Berecleanu a mărturisit că și-a făcut griji ca nu cumva copiii ei să rămână cu vreo rană cauzată de divorț. De asemenea, aceasta a spus că actualul soț, Constantin Stan, nu a încercat să preia rolul de tată în ceea ce-i privește pe copii.

Citește și: Răzvan Fodor, de două ori în pragul morții:„Mi-am spus Tatăl Nostru, simțeam că e gata!'

Citește și: Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei:„De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat'

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani.„Am avut obsesia cântarului toată viața'

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale:„Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!'

„Ei (n.r. copiii), mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divoț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor', a povestit Andreea Berecleanu.

Andreea Bereclenu, despre copiii ei

Andreea Bereclenu vorbește cu mândrie despre copiii ei. Eva are 20 de ani, iar Petru are 16 ani.

„Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. (…)

Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei' a declarat Andreea Berecleanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter