Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat. Cum se simte acum

Publicat pe

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, a fost externat din spital. Marele actor era internat la Matei Balș, după ce s-a infectat cu COVID-19 și a petrecut inclusiv Paștele sub supravegherea medicilor. Cum se simte acum și ce planuri și-a făcut deja.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel, care a prezentat simptome specifice COVID-19, a petrecut câteva săptămâni în spital. Acum a fost externat, după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Actorul a fost așteptat de fiul său, după ce a ieșit din spital.

Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și, din fericire, a avut o formă ușoară a bolii. De asemenea, soția sa, Marilena, a contractat virusul, însă nu a avut nevoie de internare, tratându-se acasă.

Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat. Cum se simte acumAlexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel a fost externat

Marele actor a spus cum se simte, după externare.

„Chiar acum mă externează, mă simt bine, chiar acum plec acasă, o să am o zi plină, medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos', a precizat Alexandru Arșinel pentru gândul.ro.

Cadrele medicale i-au oferit sprijinul necesar pentru a se deplasa acasă, astfel că Alexandru Arșinel ar fi fost dus acasă cu o salvare. Artistul a fost transportat cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu:”Este un mister cum a murit”

Citește și: Alexandru Arșinel a fost internat din nou din cauza COVID-19.Primele declarații de pe patul de spital

Citește și: Oana și Viorel Lis se pregătesc adopte un copil:'O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște'

Citește și: Dana Săvuică a spus de ce a divorțat, după 25 de ani de căsnicie:'Infidelitatea partenerului…'

Alexandru Arșinel și soția s-au infectat cu COVID-19, după ce s-au vaccinat

Marele actor și soția sa s-au infectat cu COVID-19, după ce și-au făcut ambele doze de vaccin Pfizer. Din fericire, medicii au subliniat că vaccinarea i-a ajutat să facă o formă mai ușoară a bolii având în vedere vârsta înaintată a actorului, dar și problemele de sănătate.

La 81 de ani, Alexandru Arșinel nu a avut, din fericire, o formă agresivă a virusului.„Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea, a declarat actorul la Antena 3, după ce s-a infectat.

Reamintim că, în trecut, Alexandru Arșinel a suferit un infarct, dar și un transplant de rinichi. Problemele de sănătate mai vechi ar fi putut agrava starea actorului, însă vaccinul a diminuat simptomele de COVID-19.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter