Oana și Viorel Lis se pregătesc adopte un copil: ”O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște”

Publicat pe

Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți, pentru că au decis să adopte un copil. Soția fostului edil al Capitalei a mărturisit că a obținut certificatul de părinte adoptiv și că a încheiat toate demersurile necesare pentru a înfia un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis anunță că la anul ea și Viorel Lis vor deveni părinți adoptivi, pentru că au făcut toate demersurile pentru a înfia un copil. În vârstă de 42 de ani, soția fostului edil al Capitalei este pregătită mai mult ca niciodată ca familia lor să se mărească.

Oana și Viorel Lis se pregătesc adopte un copil: 'O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște'Oana și Viorel Lis se pregătesc adopte un copil: 'O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște'

„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică', a declarat Oana Lis, în exclusivitate pentru Redacția.ro.

Oana Lis nu are preferințe în ceea ce privește sexul copilului. Așteaptă cu mari emoții ziua în care va putea să-și strângă copilul la piept. 'În opțiunile mele sunt și băiat și fetiță. O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Poate tu-ți dorești băiat sau fată, dar ce vrea Dumnezeu. Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă gândesc deja că copilul deja trăiește, dar el nu știe că o să facă parte din viața mea și eu din viața lui', a mai explicat Oana Lis.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Viorel Lis, diagnosticat cu semipareză: „Soția mă ajută mereu”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole: „Țeluri diferite și multe traume din copilărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fata alături de care se afișează mereu. A spus dacă e iubita lui sau nu

Citește și: Dan Bittman, anunț surprinzător: „Mă vaccinez anti-COVID'. Ce tip de vaccin a ales

Oana și Viorel Lis au început să amenajeze camera copilului

Pentru a fi totul pus la punct atunci când familia lor se va mări, Oana Lis a început amenajarea camerei copilului. Fostul edil al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, și-a cedat deja locul în care doarme.

'Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp', ne-a dezvăluit Oana Lis.

Oana Lis este psiholog

De doi ani, soția fostului edil al Capitalei este psiholog. Oana Lis a dezvăluit că pentru o ședință încasează 70 de lei, iar din cauza pandemiei momentan acestea au loc online.

'Este o meserie bănoasă dacă te angajezi într-un spital. Îmi doream să mă angajez undeva la stat, dar cu pandemia…m-a blocat lucrul ăsta. Salariile la stat sunt în jur de 6.000 de lei  (…) Eu am un preț foarte mic, adică la mine o ședință costă 70 de lei. În primul rând este și online, nu este același lucru cu a fi față-n față. La cabinet nu am avut decât doi clienți și apoi a început pandemia. Sunt psiholog începător, dar am experiența vieții și a lucrurilor pe care le-am trăit, asta o dată, și-n al doilea rând eu nu am credite, am casă, am mașină. Pentru mine banii ăștia…E o meserie,  e normal să fiu plătită. În același timp pentru mine e ceva de suflet. Eu neavând copii, fac ceva din plăcere', a mai spus Oana Lis.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter