Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit: "Nu am zis niciodată până acum"

Publicat pe

Pepe și-a pierdut un nepot în urmă cu 14 ani, însă timpul nu a alinat suferința din sufletul său! Franco, un adolescent în vârstă de 17 ani, a murit în urma unui accident rutier. Artistul a lansat recent o melodie în memoria sa și a oferit acum detalii despre care nu a mai vorbit până la acest moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 14 ani, o tragedie avea să-i marcheze viața lui Pepe. Nepotul lui, Franco, s-a stins din viașă în urma unui teribil accident. Avea doar 17 ani, o viață înainte și visul de a deveni fotalist spre a și-l îndeplini. Anii au trecut, însă suferința artistului nu a fost diminuată cu trecerea timpului.

Pepe a păstrat tăcerea ani la rând, pentru a nu-și face persoanele dragi să sufere și mai mult, după pierderea unui important membru al familiei. Acum, a făcut noi dezvăluiri legate de nepotul său, cu ocazia lansării unei piese, Un înger', dedicată chiar nepotului său care a plecat prea repede dintre noi.

Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit: "Nu am zis niciodată până acum"Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit: "Nu am zis niciodată până acum"

Pepe: 'Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit'

Videoclipul este unul de-a dreptul emoționant, iar artistul a povestit că și-a visat nepotul la o lună de la moartea sa. Nu doar că a fost sigurul din familie, căruia i s-a arătat în vis, dar i-a transmis și un mesaj.

'Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul', a declarat Pepe la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Pepe: „Am mers a zecea oară la Arsenie Boca'

Pepe a povestit că anul acesta a ales să mergă de Paște la mormântul lui Arsenie Boca și a fost mai emoționat ca niciodată, cu toate că a mers pentru a zecea oară.

Eu emoții ca de Paștele asta nu am mai trăit in viața mea. Am fost în Vinerea Mare la Arsenie Boca, e a zecea oară când merg. Am intrat primul acolo să mă rog, conduc noaptea', a mai transmis artistul.

Citește și: Raluca Pascu rupe tăcerea, după divorțul de Pepe:'Erau zile când nu mâncam deloc'

Citește și: Raluca Pastramă și Pepe, pentru prima oară împreună, după divorț.Au pozat ca o familie

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie'/ EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…'

Cum se înțeleg Raluca și Pepe după divorț

Cu toate că la început se anunța o despărțire cu scandal, ulterior lucrurile s-au liniștit între Raluca Pascu și Pepe, iar cei doi foști parteneri au făcut pace și se ocupă de creșterea celor două fetițe pe care le au împreună. Mai mult, ei numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, iar Raluca Pascu a vorbit recent despre despărțirea de Pepe. Ea a susținut că este un părinte foarte bun.

„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție’, a declarat Raluca Pascu.

Cu toate că au încercat să-și salveze căsnicia, lucrurile nu s-au așezat astfel încât să rămână un cuplu. Cu toate acestea, mama copiilor artistului este de părere că acum sunt mai fericiți.

‘Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine’, a relatat de curând Raluca Pascu.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă