Regina Elisabeta și-a deschis o nouă afacere. A intrat în industria băuturilor alcoolice

Publicat pe

Regina Elisabeta a II-a a trecut printr-o perioadă foarte grea după ce soțul ei, Prințul Philip a murit. După înmormâtarea Ducelui de Edinburgh, Regina nu a mai avut apariții publice, însă, la o lună de la moartea soțului, suverana a revenit la atribuțiile regale. Acum, Regina Elisabeta a pus bazele unei noi afaceri: un brand de bere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a a suferit enorm după ce Prințul Philip a încetat din viață, pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. Regina a intrat într-o perioadă de doliu și nu a mai avut nicio apariție publică. Acum, la o lună de la moartea Ducelui de Edinburgh, Regina Elisabeta a revenit ușor-ușor la atribuțiile sale regale.

Regina Elisabeta și-a deschis o nouă afacere. A intrat în industria băuturilor alcooliceRegina Elisabeta și-a deschis o nouă afacere. A intrat în industria băuturilor alcoolice

Regina Elisabeta a II-a a fost alături de Prințul William și de Kate Middleton în momentul în care au aniversat 10 ani de la nuntă. De asemenea, suverana i-a urat „La mulți ani!' strănepoatei sale, Prințesa Charlotte, care a împlinit 6 ani.

Pe lângă aceste activități, Regina Elisabeta și-a lansat și o nouă afacere. Este vorba despre propriul brand de bere. Palatul Buckingham a confirmat, pentru publicația People, că Regina Elisabeta a aprobat vânzarea unei game de bere. Berea este produsă din plante cultivate în proprietatea sa Sandringham din Norfolk.

Citește și: Regina Elisabeta are o slăbiciune culinară cu multe calorii.Ce alimente a interzis la Palat

Citește și: Ce avere lasă în urmă Prințul Philip moștenitorilor săi

Citește și: Leonard Miron lucrează pentru Regina Elisabeta.Ce job are fosta vedetă TV

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…'

Regina Elisabeta și-a lasant un brand de bere

Berea apropată de Regina Elisabeta este vândută la magazinul de cadouri Sandringham, iar o sticlă de 500 ml costă 5 dolari. De asemenea, berile sunt produse în două sortimente: unul amar, tradițional englezesc, filtrat la rece și un soi auriu mai puternic, descris de magazinul de cadouri ca fiind „unic și natural'.

Sticlele de bere aprobate de Regina Elisabeta poartă numele Sandringham alături de imagini cu un iepure și un fazan.

Fabricat în Marea Britanie pentru Sandringham Estate', conform etichetei. „Moșia Sandringham este un refugiu sălbatic pentru fazani, iepuri, bufnițe și multe alte specii se dezvoltă în habitatele din pădure și terenuri agricole'.

Regina Elisabeta, pe lângă noul brand de bere, are și propria marcă de gin. Palatul Buckingham a lansat în anul 2020 propriul gin. Băutura alcoolică este fabricată din ingrediente găsite în curtea din spatele casei reginei din Londra.

Meniul culinar al Reginei Elisabeta a II-a

Katie Nicholl, biograful regal, spune că Regina Elisabeta preferă să servească la micul dejun o ceaşcă de ceai, câţiva biscuiţi şi un bol cu cereale. În ceea ce privește prânzul, aceasta consumă peşte la grătar cu spanac sau pui la grătar cu salată, spune McGrady. La ceaiul de la ora 5, Regina Elisabeta alege biscuiții cu gem.

Având în vedere dezvăluirile lui McGrady, felurile de mâncare preferate ale Reginei Elisabeta sunt toast cu creveţi fierţi şi sandviş croque monsieur. Regretatul ei soţ, Prinţul Philip, prefera coulibiac de somon.

Regina Elisabeta nu a mâncat niciodată mâncare de tip fast-food. Nu a încercat nici să gătească vreodată, spre deosebire de Prințul Philip. Regretatului soț al suveranei îi plăcea să gătească atunci când avea prieteni în vizită.

Sursa Foto: profimedia, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter