Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fata alături de care se afișează mereu. A spus dacă e iubita lui sau nu

Publicat pe

Radu Ștefan Bănică rupe tăcerea despre presupusa lui iubită. Fiul lui Ștefan Bănică a apărut de mai multe ori în compania Cristinei, o tânără despre care s-a spus că ar fi partenera artistului. Acum, concurentul de la Te cunosc de undeva a spus într-un vlog dacă pe cei doi îi leagă sau nu mai mult decât o simplă prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Momentul adevărului! Radu Ștefan Bănică s-a arătat dispus să răspundă întrebărilor fanilor, după ce tot mai mulți s-au arătat curioși pe Instagram cu privire la ce se întâmplă în viața sa.

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fata alături de care se afișează mereu. A spus dacă e iubita lui sau nuRadu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fata alături de care se afișează mereu. A spus dacă e iubita lui sau nu

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu Cristina

Fiul lui Ștefan Bănică a jucat un joc al sincerității popular printre adolescenți și tineri: „Am/ N-am'. Artistul s-a arătat deschis și a vorbit despre mai multe evenimente din viața sa. În plus, el nu a evitat să vorbească nici chiar despre problemele de natură sentimentală.

Prezente la vlog au fost și bunele lui prietene, Cristina și Antonia, despre care Radu Ștefan Bănică a spus că le vede ca pe niște surori. După ce și-a făcut apariția în repetate rânduri în compania Cristinei, s-a speculat că între ei s-ar fi înfiripat o relație și că ar fi mai mult decât prieteni.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:”Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică de la Te cunosc de undeva

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates:„A fost o perioadă dificilă…'

Radu Ștefan Bănică: „Știu că ne-ar sta bine împreună'

Cei doi, însă, au ținut să dezmintă pe această cale zvonurile și au spus răspicat că îi leagă doar o simplă prietenie. Mai mult, cei doi ar fi ca frații.

Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele', a declarat Radu Ștefan pentru a lămuri că nu are o relație cu Cristina, tânăra în compania căreia a apărut de mai multe ori.

Radu Ștefan Bănică, despre viața sentimentală

Tot acum, Radu Ștefan Bănică a admis că a fost îndrăgostit și a suferit dezamăgiri în dragoste. Totodată, el a subliniat și că este destul de stângaci atunci când vine vorba despre a cuceri o fată.

„Cred că majoritatea băieților, când am vrut să fim noi șmecheri, pot să vă spun că mi-am rupt o bluză în gard, pentru că am vrut să arăt că eu pot să fug de la liceu când vreau eu', a declarat Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică, concurent la Te cunosc de undeva

Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., îi calcă pe urme tatălui său. Extrem de talentat, tânărul le-a atras atenția producătorilor de la Antena 1, care l-au inclus în show-ul Te cunosc de undeva.

„Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult’, a mărturisit Radu Ștefan Bănică, conform  a1.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter