Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică de la Te cunosc de undeva

Publicat pe

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 19 ani, este concurent la Te cunosc de undeva și deja a făcut furori după prima apariție. Toată lumea știe că este fiul lui Ștefan Bănică, însă puțini știu detalii despre mama tânărului. Camelia Constantinescu are apariții rare. Iată câteva detalii despre femeia care a adus pe lume primul copil al lui Ștefan Bănică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică este un tânăr extrem de talentat, care îi calcă tatălui pe urme. Și-a demostrat și calitățile vocale și talentul actoricesc în cadrul primei ediții de la Te cunosc de undeva, sezonul 16, gală pe care a și câștigat-o.

Tânărul nu este la prima emisiune, ci a ma fost la Chefi la cuțite, alături de tatăl său, unde a dovedit că are talent și în bucătărie. De altfel, o altă apariție care a făcut sezanție a fost concertul de Crăciun din 2019, când Ștefan Bănică a decis să-și ia și fiul cel mare pe scenă. A fost un moment emoționant, tatăl şi fiul au interpretat piesa Doar odată-i Crăciunul, cântând și la pian.

Cine este Camelia Constantinescu, mama lui Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică a știut să se facă remarcat, Ștefan Bănică este unul dintre mari artiști ai României, însă mama primului fiu al cântărețului are apariții rare. Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică timp de cinci ani. Povestea lor de dragoste a început după divorțul lui Ștefan Bănică de Mihaela Rădulescu și înainte de mariajul cu Andreea Marin.

Citește și: Cum au reacționat Andreea Marin și fiica ei după ce Radu Ștefan Bănică a câștigat prima gală Te cunosc de Undeva

Citește și: Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, participă la Te cunosc de Undeva

Citește și: Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă:„Nu mai dormim în același pat din octombrie'

Citește și: Vlad Gherman suferă enorm după despărțirea de Cristina Ciobănașu.A slăbit 7 kilograme în 6 zile

Mama lui Radu Ștefan Bănică și-a refăcut viața

Ștefan Bănică și Camelia Constantinescu nu au ajuns în fața altarului, iar relația s-a destrămat în anul 2005. Discretă din fire, despre Camelia nu s-a mai auzit nimic după despărțirea de Ștefan Bănică.

Femeia și-a refăcut viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog, la scurt timp de la încheierea relației, ea având și custodia lui Radu Ștefan. La un moment dat, se pare că femeia i-ar fi cerut cântărețului majorarea pensiei alimentare, însă nu a avut câștig de cauză în instanță.

Radu Ștefan Bănică: „Mama m-a învățat importanța credinței și a familiei'

În vara anului 2020, Radu a ținut să-i transmită un mesaj mamei sale: „Azi celebrăm pe cineva important din viața mea. Cineva care m-a învățat care este importanța credinței și a familiei. La mulți ani, mama!'.

Reamintim că Ștefan Bănică mai are o fiică, Violeta, cu Andreea Marin. De asemenea, cu actuala soție, Lavinia Pîrva, mai are un băiețel, Alexandru, de doar un an și jumătate.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter