Sfaturile lui Dan Cruceru, de Valentine's Day, după 12 ani de mariaj: "Fără bere cu băieții"/ INTERVIU

Publicat pe

Dan Cruceru, fostul prezentator Survivor, este căsătorit de 12 ani. Vedeta ne-a vorbit, în stilul caracteristic, despre regulile care să fie respecte în căsnicie. Se pare că este nevoie de câteva compromisuri pentru o relație de lungă durată, dar efortul merită din plin! Iată câteva sfaturi de la un soldat care luptă pe frontul căsniciei de 12 ani și continuă să biruiască!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum suntem în luna iubirii și în prag de Valentine’s Day, Dan Cruceru ne-a dezvăluit care sunt secretele unei căsnicii de lungă durată.

Cu mult umor, el a spus că ar trebui respectate cinci reguli importante pentru ca totul să funcționeze excelent.

Sfaturile lui Dan Cruceru, de Valentine's Day, după 12 ani de mariaj: "Fără bere cu băieții"/ INTERVIUSfaturile lui Dan Cruceru, de Valentine's Day, după 12 ani de mariaj: "Fără bere cu băieții"/ INTERVIU

Dan Cruceru: 'Vei mânca ciorbă toată viața'

În spiritul caracteristic și cu mult umor, Dan Cruceru a spus că prima regulă ar fi acceptarea că, odată însurat, bărbatul trebuie să mănâne ciorbă.

Accepți că vei mânca ciorbă' toată viața. Mamă, cum e ciorba după zile în șir de uscături! Pică bine de tot la stomac. Și dimineața, una acră, după o noapte de beție! Genială!

Doar că o vei mânca toată viața. Așa că trebuie să te transformi în maestru bucătar specializat în ciorbe. Mai trece o săptămână, îi mai pui un condiment. Apoi o mai pui pe ea să gătească propriul fel. Mai mergeți împreună și în deplasare și mâncați o ciorbă în farfurii noi', a expus Dan Cruceru prima regulă.

Dan Cruceru: „ Să fii conștient că ar putea să apară și copiii'

A doua regulă are legătură cu apariția copiilor în viața de cuplu și a făcut o asociere mai mult decât interesantă.

„Să fii conștient că ar putea să apară și copiii. Un deliciu. Niște deserturi savuroase! Să le zicem profiterol. Doar că deserturile astea nu le mănânci o dată și apoi gata. Nuuu! Vin și nu mai pleacă! Deci trebuie să te descurci cu ciorbă și profiterol toată viața! Doar cu astea. E greu, dar nu imposibil', ne-a mai spus Dan Cruceru.

Dan Cruceru: „Fără bere cu băieții'

A treia regulă vizează renunțarea la ieșitul în oraș cu băieții. Până la urmă, niciun compromis nu este prea mare atunci când este făcut din dragoste.

Am spus doar ciorbă și profiterol. Deci fără bere cu băieții. Da? Să fim clari! Deci fii pregătit să renunți la asta, singur și nesilit de nimeni. Doar de nevastă', a subliniat Dan Cruceru cu mult umor.

Citește și: Dan Cruceru, decizie radicală după un an greu, în care s-a infectat și cu virusul Dengue, și cu COVID-19:”Poate părea copleșitor, pentru mulți!”

Citește și: Dan Cruceru a fost infectat cu COVID-19:'Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea'

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență'/ EXCLUSIV

Citește și: Steliano Filip și Bianca Marina divorțează, la 4 ani de la nuntă.Au împreună o fetiță

Dan Cruceru: „Nu vei sfârși singur'

A patra regulă ține de faptul că ar trebui savurată din plin viața de familie. Ar trebui ignorate gălăgia și dezordinea și ar trebui să „se guste' mai mult din fericire.

Trebuie să înțelegi că faci toate astea pentru a avea o viață faină. Da, vei fi cu cineva până la adânci bătrâneți, nu vei sfârși singur, vei avea casa plină de veselie și de bucurie. Și de haos și de gălăgie și de dezordine.

Dar sigur va avea cine să-ți aducă un pahar cu apă la bătrânețe. S-ar putea să nu-ți fie sete, dar e bine să fii prevăzător. Sau s-ar putea să nu prinzi bătrânețea din zeci de mii de motive, dar ăsta e un alt detalii insignifiant. Iar soția și copiii fii sigur că nu contribuie la un infarct prematur. Ei aduc doar bucurie', a mai precizat Dan Cruceru.

Dan Cruceru: „Nimic nu te completează mai mult ca o familie'

În fine, ultima regulă, vine din partea unui familist convins, care nu se vede departe de familia lui.

Ok. Punctele 1, 2, 3 și 4, sunt scrise de un individ care e însurat de 12 ani și are doi copii. Și, totuși, rezistă. Ba mai mult îi place. Al naibii de mult! Ciorbă și profiterol zilnic. De ce oare? Pentru că realitatea e mult mai faină decât miștourile mai deștepte sau mai puțin deștepte pe care le scriu eu.

Realitatea este că nimic nu te completează mai mult ca o familie. Imaginați-vă un inel, creat în jurul familiei. Nu e complet decât dacă sunteți împreună. Suferiți când unul pleacă și rupeți inelul. Te mai strânge inelul ăsta uneori, dar nu poți trăi fără el', a conchis Dan Cruceru.

Sursa foto: PR, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter