Dan Cruceru, decizie radicală după un an greu, în care s-a infectat și cu virusul Dengue, și cu COVID-19: "Poate părea copleșitor, pentru mulți!"

Publicat pe

Dan Cruceru a avut de tras anul asta! Dacă profesional a avut un an excelent și a prezentat emisiunea Survivor România, de la Kanal D, cu sănătatea stat prost. Nici bine nu s-a vindecat după infectarea cu virusul Dengue, în Republica Dominicană, că s-a întors în România și s-a infectat cu COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Cruceru s-a recuperat după infectarea cu COVID-19, însă acum are ceva probleme cu colesterolul și își face grijă că se apropie Crăciunul și o să taie din alimentație câteva mese tradiționale de sărbători.

Dan Cruceru a recunoscut că s-a îngrășat în această perioadă, dar se bucură că e răsfățat de familie, are un tonus de invidiat și e pus pe fapte mari în 2021.

Legat de alimentație, pentru că tot vorbeam că sunt sub o zodie proastă anul acesta cu sănătatea, îți pot spune că sunt într-o perioadă în care încerc să fiu mai atent la ceea ce mănânc. Am colesterolul cam mare, ai mei s-au agitat rău și prin urmare, mi-a fost atacată o altă „plăcere”, ronțăitul de alune, fistic și tot felul de oleaginoase pe care le consumam cu mare plăcere. Și stai să vezi că urmează la tăierea de pe lista de cumpărături și de pe masa mea și tradiționalul porc. 

Chiar și așa, am luat câteva kilograme. O avem pe mama, care gătește și face și dulciuri. Nu fac excese dar, în tot acest context se cam văd urmele. Norocul meu sunt cei 1.90 de cm, înălțime. Zice Cristina că arăt încă bine, prin urmare aștept cu nerabdare vremurile în care îmi pot relua obiceiurile ca să întrețin această frumusețe de corp.

Una peste alta, deși poate părea copleșitor pentru mulți prin ce am trecut, sunt mai optimist ca oricând. Tonusul e la nivel maxim, sunt pus pe fapte mari și anul viitor, așa că de abia aștept o nouă călătorie în Dominicană', marturiseste Dan Cruceru.

Dan Cruceru, decizie radicală după un an greu, în care s-a infectat și cu virusul Dengue, și cu COVID-19: "Poate părea copleșitor, pentru mulți!"Dan Cruceru, decizie radicală după un an greu, în care s-a infectat și cu virusul Dengue, și cu COVID-19: "Poate părea copleșitor, pentru mulți!"

Dan Cruceru muncește pe brânci

Dan Cruceru nu-și permite prea multe pauze pentru că este pe cont propriu și familia are nevoie de el, dar întotdeauna își face timp să se joace cu cei doi copii ai săi, Sophia si David Cristian.

Pentru mine acest an a fost extrem de plin. Din luna mai, de când m-am întors din Republica Dominicană, am fost parcă mereu pe fugă, pe grabă să rezolv una, alta, am mers din una în alta și parcă nu îmi vine să cred că am ajuns la final de an. Sună ca un clișeu să îți spun că muncesc mereu și nu am timp, mereu fac câte ceva dar chiar așa este.

Citește și:

Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Ada Condeescu a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel: „Fericire pură!'

Câștigătorii VIVA Influencers Stories. Vedetele, bloggerii și vloggerii care ne-au inspirat în timpul pandemiei

Dacă nu mă ocup de shop, mă ocup de blog, vlog și tot ceea ce ține de taticool'. Când ajung acasă, copiii mă iau de proaspăt. Dar nici lor nu le zic pas' oricât de obosit aș fi. Toate acestea nu au pauze, sunt activități pe care le fac 7 zile din 7, dar îmi plac foarte mult și atunci le fac cu mare drag', mai spune Dan Cruceru.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter