Dana Săvuică a spus de ce a divorțat, după 25 de ani de căsnicie: ”Infidelitatea partenerului...”

Publicat pe

Dana Săvuică a divorțat în urmă cu 5 ani, însă abia acum a dezvăluit care au fost motivele pentru care căsnicia ei s-a încheiat. Vedeta a decis să dea cărțile pe față și să facă lumină despre separarea de bărbatul cu care are un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În 2016, vestea că Dana Săvuică divorța a luat pe toată lumea prin surprindere. După 25 de ani de căsnicie, vedeta a decis să se separe de bărbatul cu care are un copil, însă fără să dea prea multe explicații. Dana Săvuică a recunoscut acum care au fost motivele pentru care a divorțat de Răzvan Stanciu.

Dana Săvuică a spus de ce a divorțat, după 25 de ani de căsnicie: 'Infidelitatea partenerului...'Dana Săvuică a spus de ce a divorțat, după 25 de ani de căsnicie: 'Infidelitatea partenerului...'

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la sosurile iuți, vedeta a răspuns celor mai grele întrebări. Aici, Dana Săvuică a spus motivul divorțului.

'Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta', a declarat Dana Săvuică la PRO TV.

Citește și: Intervenția estetică pe care și-a făcut-o Dana Săvuică la genunchi, înainde de a împlini 50 de ani. „Apăruseră niște riduri, care arătau foarte urât!'

Citește și: Câți bani a primit Dana Săvuică pentru pozele din PLAYBOY. Suma îi ajungea pentru o casă

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu:„Aveam poze cu…'

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 19 ani. Ce mesaj i-a transmis artistul

Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri Danei Săvuică

Tot la această rubrică, Dana Săvuică a dezvăluit ce bărbați celebri i-au făcut avansuri de-a lungul timpului. Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri', a mai dezvăluit vedeta.

Vedeta a divorțat la notar, în 2016, de Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie. Deși nu mai sunt împreună de aproape 5 ani, Dana Săvuică a rămas în relații bune cu fostul soț.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter