Adela Popescu și-a luat bonă pentru cel de-al treilea copil: "Vine din Filipine"

Publicat pe

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni curând părinți pentru a treia oară, iar emoțiile cresc pe măsură ce momentul se apropie. Însărcinată în șapte luni, vedeta a luat decizia de a angaja o bonă pentru a o ajuta după venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este însărcinată în șapte luni, iar curând își va ține în brațe al treilea băiețel. Pregătirile sunt în toi, iar cei doi părinți au luat o decizie importantă: au angajat o bonă.

Adela Popescu și-a luat bonă pentru cel de-al treilea copil: "Vine din Filipine"Adela Popescu și-a luat bonă pentru cel de-al treilea copil: "Vine din Filipine"

Adela Popescu și-a luat bonă pentru cel de-al treilea băiețel

Adela Popescu a dat toate detaliile cu privire la noua prezență care își va face apariția în viețile lor. Vedeta va avea parte de ajutor, începând cu luna viitoare. Bona vine din Filipine, iar cuplul deja a început demersurile necesare.

Adela Popescu a precizat că este vorba despre o doamnă cu experiență și a precizat că va avea cea mai frumoasă cameră din casă.

Citește și: Cum arată Adela Popescu, însărcinată în 7 luni:”Îmi fac curaj să renunț la…”

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:”Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…”/ EXCLUSIV

Citește și: Dorina Lazăr, amintiri dureroase cu mama vitregă:„Trebuia să mă așez pe pat și mă bătea cu cureaua'/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Guță divorțează a doua oară. Motivul pentru care pune punct căsniciei după 1 an:'Nu mă lăsa să mă duc la copii'

Adela Popescu: „Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă'

Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile.

Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică', a povestit Adela Popescu la Vorbește Lumea.

Adela Popescu vrea să nască natural

Adela Popescu a născut primele două dăți natural și nu intenționează să apeleze la cezariană nici a treia oară. Prezentatoarea vrea să nască natural, termenul fiind pe la jumătatea lunii iulie.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Cu Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci', a precizat soția lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au gândit la numele băiețelului

Adela Popescu și Radu Vâlcan au început să se gândească și la numele pentru cel de-al treilea băiețel. Momentan nu au ajuns la o concluzie clară, însă iau în considerare mai multe nume.

Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove’, a povestit Adela Popescu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter