Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. „Am început să trăiesc cu spaimă...”

Publicat pe

Oana Roman s-a vaccinat împotriva COVID-19. Vedeta a povestit pe Instagram care au fost reacțiile adverse care au apărut după ce s-a vaccinat. Oana Roman a spus că i-a fost foarte teamă să nu se infecteze, mai ales că foarte mulți oameni din jurul ei au suferit de COVID-19. Acum, după ce s-a vaccinat, aceasta este mult mai liniștită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman s-a vaccinat împotriviva COVID-19, cu serul Pfizer. Vedeta le-a povestit fanilor ei că se simte bine după rapel și că resimte o serie de efecte adverse minore.

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. „Am început să trăiesc cu spaimă...'Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. „Am început să trăiesc cu spaimă...'

M-ați rugat să vă țin la curent cu eventualele efecte adverse după rapel. Mă doare locul în care am fost injectată și acum a început să mă doară un pic capul și am luat un Paracetamol. Nu am febră, nu am frisoane. Deocamdată, sunt OK', a spus Oana Roman, pe Instagram, la Insta Story.

Ulterior, Oana Roman a primit mai multe mesaje din partea internauților care ba o felicitau că s-a vaccinat, ba o criticau pentru acest lucru. Vedeta a ținut să explice care a fost motivul pentru care s-a vaccinat.

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei, după ce au petrecut o vacanță împreună:„Aşa şi-a dorit Isa'

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii'

Citește și: Florin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte.Cum a fost primit

Citește și: Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Poliția a venit acasă la artistă

Oana Roman s-a vaccinat anti – COVID-19

Oana Roman a ales să se vaccineze anti -COVID-19 pentru a scăpa de teama că s-ar putea infecta și să dezvolte o formă gravă a bolii. Acum, vedeta este mult mai liniștită.

În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva. Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri. Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR. Cum mă durea capul mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test.

Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o', a explicat fiica lui Petre Roman, pe Instagram, la Insta Story.

Sursa Foto: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter