Florin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte. Cum a fost primit

Publicat pe

Telenovela dintre Florin Pastramă și Brigitte continuă! Soțul brunetei s-a întors acasă, după scandalul cumplit iscat după ce banca a pus sechestru pe 70.000 de euro din contul lor comun. Deși nu a părut prea încântată de decizia soțului ei, Brigitte și-a primit totuși partenerul în căminul conjugal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce banca a pus sechestru pe 70.000 de euro din contul comun, scandalul dintre Florin Pastramă și Brigitte a izbucnit. Brruneta a luat foc când a văzut că lipsesc zeci de mii de euro din cauza problemelor mai vechi ale familiei soțului ei. Drept urmare, Florin Pastramă și-a făcut bagajul și a plecat de acasă lăsând-o pe Brigitte plângând. Bărbatul nu a rezistat însă prea mult departe de soție și și-a anunțat revenirea acasă.

Florin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte. Cum a fost primitFlorin Pastramă s-a întors acasă după scandalul cu Brigitte. Cum a fost primit

Florin Pastramă nu a fost primit de Brigitte cu brațele deschise

La aproximativ o săptămână de când scandalul dintre ei l-a obligat să plece de acasă, Florin Pastramă a anunțat-o pe Brigitte că va reveni acasă. Soția lui nu s-a arătat prea încântată inițial și l-a anunțat că nu este acasă, deși se afla bine mersi pe canapeaua din sufragerie…

Citește și: Florin Pastramă a plecat de acasă! Brigitte: 'Nu sunt sursa lui de venit'

Citește și: Brigitte Pastramă, scandal cu părinții, la școală:”Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă?”

Citește și: Florin Pastramă a sărăcit-o pe Brigitte cu 72.000 de euro: „Proastă am fost că am pus pe cont comun!”

Citește și: Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite. „Cine ești tu să…”

Citește și: Liviu Guță divorțează a doua oară. Motivul pentru care pune punct căsniciei după 1 an: 'Nu mă lăsa să mă duc la copii'

Acesta a motivat că vine să ia un sacou pentru un eveniment special, acesta fiind pretextul perfect pentru a-și revedea soția. La sosirea lui Florin Pastramă, Brigitte a încercat să se ascundă în dormitor și chiar s-a prefăcut că doarme, însă nimic nu l-a oprit pe soțul său, decis să se împace cu ea. Rezistența lui Brigitte s-a topit în momentul în care Florin i-a făcut o neașteptată declarație de dragoste.

„Am venit pentru că ești soția mea, că te iubesc și în mare parte mi-am rezolvat problemele, doar că trebuie să mă mai duc un pic. Am vorbit la telefon și s-a rezolvat, mâine o să meargă mama să semneze. Văd că ești îmbrăcată în rochiță, tu dormi în rochie?!”, i-a spus Florin Pastramă lui Brigitte.

Bărbatului nu i-a scăpat faptul că Brigitte era îmbrăcată cu rochia pe care i-o cumpărase el în vacanță, dovadă că și soția sa i-a dus dorul.

Fiica lui Brigitte, cea mai fericită de revenirea lui Florin

Dacă Brigitte a arătat rezistență, pentru a-i da o lecție lui Florin Pastramă, fiica ei s-a bucurat de revenirea acasă a tatălui vitreg. Sara l-a lăsat pe Florin Pastramă să înțeleagă că i-a simțit lipsa de acasă. Drept recompensă, Florin a negociat un pupic cu ea, contra sumei de 50 de euro. Evident, adolescenta nu a ezitat și i-a făcut pe plac. De altfel, Sara a meritat banii pe deplin, deoarece, în lipsa lui Florin Pastramă, a avut grijă de Brigitte.

Sara a fost foarte draguță, mi-a făcut ceai, m-a întrebat dacă sunt bine, a avut grijă de mine. Sara a și strâns imediat pozele cu el, dar eu i-am zis să le mai lase. Zice că mergea mai bine altcineva, n-a vrut să spună cine. Nu-l are foarte mult la inimă pe Florin. Ascunde ceva în sufletul ei, o să încerc să descifrez și să țin cont', a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter