Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut un pas important în relație. L-a prezentat fetițelor

Publicat pe

Andreea Bălan l-a prezentat fetițelor ei pe Tiberiu Argint. Atunci când în casa artistei vin musafiri, este invitat și Tiberiu pentru ca fiicele juratei de la „Te cunosc de undeva' să se obișnuiască cu prezența lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan își dorește ca Tiberiu Argint să devină o figură cunoscută pentru fetițele sale. Din acest motiv, atunci când în casă se află musafiri, artista îl cheamă și pe iubitul ei.

În casa Andreei vin adeseori musafiri, vine Petrișor pentru repetiții, pentru discuții despre coregrafii, iar atunci este chemat și Tiberiu. Normal, nu există momente în care să fie sărutări sau orice asemenea gesturi, dar, deja, fetele îl cunosc pe Tiberiu', a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut un pas important în relație. L-a prezentat fetițelorAndreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut un pas important în relație. L-a prezentat fetițelor

Ba mai mult, Tiberiu Argint a fost și el prezent la petrecerea de ziua Clarei, fiica cea mică a artistei.

A venit direct din Varșovia, a fost plecat pentru câteva zile. Le-a adus cadouri fetițelor, Andreea Bălan a și arătat, pe vlogul ei, ce au primit și cele mici de la Tiberiu, și ce a primit ea de la el', a mai mărturisit sursa.

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au certat în mașină.Motivul disputei indică, de fapt, că relația lor e din ce în ce mai serioasă

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt un cuplu solid!Ce declarație de dargoste și-au făcut în public

Citește și: Roxana Nemeș riscă să fie eliminată de la Survivor. Are probleme de sănătate:'Am făcut analize și…'

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Tiberiu Argint le-a cunoscut pe fetițele artistei

Andreea Bălan vrea ca fetițele să se obișnuiască cu prezența partenerului ei de viață. Desigur, cele mici nu știu care este relația dintre mama lor și Tiberiu. Cei doi au grijă să nu să nu le dea nimic de bănuit Ellei și Clarei.

Andreea a decis că este timpul, oarecum, să îl introducă în familie, să se obișnuiască fetele cu prezența lui, chiar dacă, în sine, cele mici nu au cum să bănuiască cine este el de fapt. Pe de altă parte, e chiar normal să nu se deconspire de față cu fetele, ele și așa au trecut printr-un stres legat de despărțirea mamei lor, dar Andreea știe că, la un moment dat, la cum merge relația cu Tiberiu Argint, ar putea să se ajungă ca el să se transforme într-o prezență permanentă alături de ei.

Și, atunci, printre alții, l-a introdus și pe el, iar relația cu fetițele este una bună, lui îi plac copiii', a mai spus sursa.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, un cuplu solid

În plus, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au făcut împreună Crăciunul și Revelionul.

Au vrut să facă împreună sărbătorile, așa că Andreea Bălan a făcut în așa fel ca printre invitați să fie și Tiberiu Argint… Cum era, ca și acum, o perioadă mai dificilă cu privire la petreceri, Andreea și-a invitat toți amicii apropiați, nașii și pe el, și chiar dacă nu l-a filmat pentru vloguile ei, el i-a fost alături', a explicat sursa.

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint merge excelent. Cei doi comunică foarte mult unul cu celălalt și se sfătuiesc în toate privințele.

Ei vorbesc despre toate subiectele, se sfătuiesc în toate privințele. E adevărat, adeseori discută și în contradictoriu, dar ajung de fiecare dată la un numitor comun. Amândoi sunt încăpățânați, dar Andreei îi place că el este un bărbat puternic și știe să își susțină punctul de vedere. Ei, de fapt, nu se ceară, au dispute legate de subiecte punctuale, dar nu i-am văzut vreodată supărați', a mai spus apropiatul celor doi.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter