Sorin Pușcașu, nervos din cauza Mellinei, la Survivor: „E o prefăcută”

Publicat pe

Sorin Pușcașu s-a arătat revoltat de reacția Mellinei după ce Maria Hîngu a fost eliminată de la Survivor România. Războinicul a acuzat-o pe Mellina că este falsă și că nu a avut nicio reacție în momentul în care a aflat că Maria urmează să plece acasă, chiar dacă ea a susținut mereu că sunt prietene.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mellina a fost cea mai apropiată de Maria Hîngu la Survivor România, însă reacția ei, în momentul în care Războinica a fost eliminată, l-a uimit pe Sorin Pușcașu.

Acesta a mărturisit că s-a uitat special la Mellina în momentul în care Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că Maria Hîngu va părăsi competiția Survivor.

Dacă am avut supărarea că Maria a plecat, nervul că a fost votat Starlin, a venit o nebunie când Maria se știa că pleacă și m-am uitat către Mellina și n-avea nicio reacție. Eu cu Starlin am început să plângem. Mellina mi se pare de o perioadă încoace o persoană foarte prefăcută, deși eram apropiați. După plecarea Mariei, mi-a demonstrat că e o prefăcută', a declarat Sorin Pușcașu la Survivor.

Sorin Pușcașu, nervos din cauza Mellinei, la Survivor: „E o prefăcută'Sorin Pușcașu, nervos din cauza Mellinei, la Survivor: „E o prefăcută'

Sorin Pușcașu, dezamăgit de Mellina

De asemenea, Sorin Pușcașu a mai spus că Mellina este prefăcută și că, acum, încearcă să se apropie de Albert Oprea pentru că acesta a ieșit favorit la Survivor.

Eu am fost cel mai devastat, dar Mellina nu a arătat nimic. Îți pleacă cea mai bună prietenă cu care ai împărțit multe chestii în competiția asta și când pleacă nu ai niciun sentiment. Mellina nu are ce să facă altceva decât să râdă cu Albert și să facă glume cu Albert, pentru că a ieșit favorit', a mai spus Sorin Pușcașu despre Mellina.

Citește și: Maria Hîngu și Roxana Nemeș de la Survivor, primele declarații la întoarcerea în țară:„Andrei și Sindy merg în finală'

Citește și: Maria Hîngu de la Survivor lucrează de la 16 ani și a candidat la Primăria din comuna ei:”Nu am ajuns în vârf”/ EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:„Am plâns, l-am pus să…'

Citește și: Relația de prietenie dintre Nelu Ploieșteanu și Gigi Becali.Care erau melodiile preferate ale latifundiarului din Pipera

Mellina de la Survivor: „A fost sora mea de suferință'

Pe de cealaltă parte, Mellina i-a mărturisit lui Albert Oprea că Maria Hîngu a fost ca o soră pentru ea și că acum e și mai determinată să demonstreze tuturor că își merită locul în competiția Survivor.

Maria a fost sora mea de suferință. Printre ultimele două fete din echipă și sunt responsabilă. Dacă Dumnezeu m-a adus până aici, trebuie să demonstrez oamenilor de acasă că merit acest loc', a spus Mellina la Survivor România, potrivit wowbiz.ro.

Maria Hîngu, eliminată de la Survivor

Maria Hîngu spune că a simțit că va fi eliminată, însă e fericită că s-a bucurat de tot ce i-a oferit competiția din jungla Dominicană.

„Am simțit, toate semnele duceau aici. Ar fi fost ceva wow dacă nu aș fi fost eu. Survivor este cea mai frumoasă experiență și m-a construit în continuare ca om. Nu am cuvinte ce înseamnă Survivor.

Îmi pare bine că am rezistat trei luni, nu am avut momente în care să pic, am parcus toate traseele, am evoluat sportiv în competiție. Mă bucur că am ajuns până aici. Acum, un nou început acasă.

Survivor continuă pentru mine acolo', a declarat Maria Hîngu, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter