Relația de prietenie dintre Nelu Ploieșteanu și Gigi Becali. Care erau melodiile preferate ale latifundiarului din Pipera

Publicat pe

Vestea că Nelu Ploieșteanu a murit a îndurerat o lume întreagă. Acesta era unul dintre cântăreții preferați ai lui Gigi Becali. Ba mai mult, în perioada în care Gigi Becali se afla după gratii, Nelu Ploieșteanu s-a oferit să-i cânte prin telefon, semn că pe cei doi îi lega și o relație de prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nelu Ploieșteanu i-a cântat de foarte multe ori lui Gigi Becali. Legenda muzicii lăutărești era unul dintre cântăreții preferați ai patronului FCSB.

Gigi Becali avea trei melodii preferate din repertoriu lui Nelu Ploieșteanu: „Vagabondul vieţii mele', Când eram în vremea mea' şi Căpitane de judeţ'.

Relația de prietenie dintre Nelu Ploieșteanu și Gigi Becali. Care erau melodiile preferate ale latifundiarului din PiperaRelația de prietenie dintre Nelu Ploieșteanu și Gigi Becali. Care erau melodiile preferate ale latifundiarului din Pipera

Atunci când Gigi Becali a ajuns în închisoare, Nelu Ploieșteanu s-a oferit să-i cânte la telefon prietenului săi și să-i aducă astfel puțină alinare.

Prietenii nu se lasă la greu! Niciodată! Aş vrea să-i cânt lui Gigi Becali la telefon… Dacă mi-ar cere asta, i-aş cânta cu drag, măcar la telefon, aşa cum am făcut la toate chefurile la care m-a chemat în decursul anilor', spunea Nelu Ploieşteanu, despre Gigi Becali.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit.Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Ce semn primise de la fiul său mort:'Mă veghează din Cer'

Citește și: Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, destin tras la indigo.Regretații artiști au fost prieteni de-o viață

Citește și: Unde și când va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a murit

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Regele muzicii lăutărești era internat la Spitalul Floreasca din Capitală. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

„Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!, a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața, însă organismul său nu a mai rezistat.

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă fiul său Mihăiță, care a murit în urmă cu trei ani de zile, în urma unei lungi și grele suferințe. Tânărul a suferit toată viața în urma unei injecții prost făcute.

Din cauza condițiilor epidemiologice, Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat cât mai rapid, în Cimitirul Străulești 2, un loc cu o semnificație aparte, deoarece acolo se află și fiul său. Moartea unicului său fiu l-a devastat pe artist.

Nelu Ploieșteanu a murit cu regretul că nu a mai apucat să-I aprindă încă o lumânare băiatului său.

De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric', declara Nelu Ploieșteanu.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter