Nelu Ploieșteanu a murit. Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Publicat pe

E vestea tristă a zilei! Nelu Ploieșteanu a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe data de 18 martie. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

Nelu Ploieșteanu a murit. Era internat cu COVID-19 la Spitalul FloreascaNelu Ploieșteanu a murit. Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

'Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!', a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața, însă organismul său nu a mai rezistat. Nelu Ploieșteanu era internat la secția ATI de la Spitalul Floreasca.

Mara Bănică a făcut anunțul despre moartea celebrului lăutar pe una dintre rețelele de socializare. „Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!', a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Nelu Ploieșteanu nu s-a ferit de COVID-19

Regretatul artist s-a îmbolnăvit de COVID-19 după ce a fost invitat să cânte la o petrecere, pe data de 8 martie. „Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: „Maestre, dar nu vă feriţi?'. „Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu', a declarat artistul atunci.

În câteva zile, starea lui de sănătate s-a agravat, dar artistul a refuza să meargă la spital. Mai mult, el a ajuns la spital, însă a refuzat internarea: „Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital nu mai iese', spunea Nelu Ploieșteanu. Atuncim, artistul s-a externat pe proprie semnătură, dar după mai puțin de 24 de ore a ajuns iar la spital, întrucât starea lui se agravase simțitor.

Jurnalistul Florin Condurățeanu a luat legătura cu medicii și a aflat că Nelu Ploieșteanu era ținut în viață doar de aparate. „Vă pup pe suflet și să-l pupăm pe suflet și pe uriașul lăutar ce s-a ridicat la Cer. Ce boemă, formdibală, fermecătare și deșteaptă avea România la cârciuma din mahala. Fredonau cântecul ăsta (n.r. Sunt vagabondul vieții mele) trei uriași: Ștefan Iordache, Gigi Dinică și Nelu Ploieșteanu. Cu medicii am vorbit tot timpul și la Antena Stars au fost cele mai veridice știri, din păcate, triste, despre situația lui. Nelu Ploieșteanu era printr-o luptă teribilă ținut în viață doar din aparate', a declarat jurnalistul la Antena Stars.

Citește și: Nelu Ploieșteanu, în stare critică, la ATI! Ce regret și-a exprimat înainte de a fi intubat

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, șocat de moartea mamei sale: „Cine se aștepta la așa ceva? Tata o strigă prin casă!”

Citește și: Drama care i-a marcat viața Corneliei Catanga! A fost născută prematur și nu i s-a dat nicio șansă de supraviețuire

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani

Nelu Ploieșteanu era internat de aproximativ trei săptămâni în stare gravă, la spitalul de Urgență Floreasca, fiind diagnosticat cu COVID-19. Din păcate, artistul în vârstă de 70 de ani, prezenta comorbidități și a fost intubat. Medicii au fost de la început rezervați în privința șanselor sale de surpaviețuire.

Când a început să se simtă rău, pe 11 martie, artistul a refuzat internarea, dar ulterior a revenit, deoarece starea sa de sănătate se agravase. Nelu Ploieșteanu era internat cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter