(P) Love Is In The Hair!

Publicat pe

Nu există provocare mai mare în viața unei femei, privind rutina de frumusețe, decât găsirea gamei potrivite pentru îngrijirea părului. Odată cu venirea primăverii, am schimbat și produsele pe care le folosesc pentru păr, iar noua colecție Pantene Pro-V Miracles LiftNVolume fără Silicon m-a cucerit încă de la prima utilizare.

Before & After

Puțini sunt cei care știu despre mine că, în trecut, am avut un job în domeniul haircare. Întotdeauna am acordat atenție deosebită îngrijirii părului, dar mai ales după ce am studiat domeniul în mod profesionist, am început să fiu mult mai atentă la ingrediente și la proprietățile fiecărui produs, fie că vorbim despre șampon, mască sau diverse tratamente. Vă spun sincer că ultimul an, cel al pandemiei, a venit la pachet cu multe schimbări pentru părul meu, și nu tocmai pozitive. Am ajuns muuult mai rar să mă tund, l-am ținut prins zile în șir, non-stop, ba chiar au fost perioade în care nu i-am mai acordat atenția cuvenită, la capitolul îngrijire. Și am zis că, odată cu venirea primăverii, trebuie să fac o schimbare. Așa că am apelat cu încredere maximă la Pantene Pro-V, brandul meu de suflet încă din adolescență, considerând că noua colecție Pantene Pro-V Miracles LiftNVolume fără Silicon este extrem de potrivită părului meu. Este destinată în special părului subțire, tern, fără vlagă, ce necesită hidratare optimă. Produsele din noua gamă Pantene Pro-V, cu apă de trandafiri și biotină, conferă un plus de protecție părului, dincolo de efectele de curățare, hidratare și protecție intensivă.

Aș vrea să împărtășesc cu voi ritualul meu de îngrijire și impresiile:

Șamponul cu Biotină și Apă de Trandafiri Pantene Lift & Volume Sulphate-Free. De când mă știu, am câteva principii de bază: părul este spălat cu apă călduță (niciodată fierbinte), șamponul este aplicat de două ori, limpezit între spălări și, mai ales, limpezit temeinic la final. Noul șampon Pantene mi-a curățat în profunzime părul, iar ulterior l-am simțit mai hidratat și deloc încurcat.

Masca de păr cu Biotină și Apă de Trandafiri Pantene Body & Strength Silicone-Free. Masca este un subiect sensibil, pentru mine. Mai exact, dacă nu am mască, nu-mi spăl părul până a doua zi, când îmi cumpăr mască. Mă simt ca și cum aș ieși pe stradă îmbrăcată, dar desculță, ceea ce este exclus, evident! Masca o aplic după ce am clătit părul și, deși își face efectul de hidratare intensă în doar două minute, mie-mi place să o țin mai mult, pentru că percep totul ca pe un răsfăț. Recunosc, părul meu este și deteriorat la vârfuri. Dincolo de faptul că aceasta conferă părului structură, suplețe și volum, trebuie să menționez și parfumul deosebit.

Tratament pentru îndesirea părului Pantene Pro-V Miracles Grow Thick. Nu am mai încercat un astfel de produs până acum, ceea ce mi-a stârnit curiozitatea și mai mult. Am pulverizat de 15 ori la rădăcina părului, pe întreg scalpul, am masat ușor și am avut o surpriză foarte plăcută să constat că nu lasă părul gras. Se poate aplica și pe părul uscat. Amestectul unic care combină știința Pro-V cu apa de trandafiri, biotina, vitamina B3, pantenol și micro boosters ajută la întărirea firului de păr, oferind aspectul unui păr bogat.

Ulei pentru păr Pantene 7\n1 Weightless cu ulei de ricin. Aici vă vând un pont. Nici nu vă imaginați cât de fragil este părul nostru, de fapt, și cât de mult rău îi cauzează frecatul cu prosopul, uscatul cu föhnul și folosirea aparatelor de styling. Cel mai bun „medicament? Uleiul de păr, cel care are rolul de a proteja cu o peliculă firul de păr și nu doar că îl protejează de tot ce este nociv, dar îl și repară în profunzime. Se poate aplica pe părul umed sau uscat, iar eu vă sfătuiesc să vă faceți din asta un obicei și să îl utilizați în fiecare zi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter