Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret. Ultima dorință a cântărețului

Publicat pe

Nelu Ploieșteanu a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Artistul era internat din data de 13 martie la Spitalul Floreasca din București. După ce a fost intubat, Nelu Ploieșteanu a mărturisit că are un mare regret. Acesta era îndurerat de faptul că nu a ajuns să mai aprindă o lumânare la mormântul fiului lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață din cauza bolii COVID-19. Artistul, înainte să fie intubat, I-a mărturisit fiicei sale că are un mare regret. Artistului îi părea rău cu nu a ajuns să mai aprindă o lumânare la mormântului băiatului său. Județul Ilfov se afla în carantină la vremea respectivă.

Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret. Ultima dorință a cântărețuluiNelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret. Ultima dorință a cântărețului

Totuși, Nelu Ploieșteanu a rugat-o pe fiica sa să îi pună o lumânare din partea lui în momentul în care restricțiile vor fi ridicate.

Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira.

Să dea Dumnezeu să se facă bine!'.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit.Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Nelu Ploieșteanu și soția, dărâmați de moartea fiului lor:„Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut. Plânge mereu'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Hannelore de la Insula Iubirii și Burlacul Andi Constantin

Citește și: Chrissy Teigen, de nerecunoscut. Ce i s-a întâmplat soției lui John Legend:„Nu e vorba de o operație eșuată'

De ce a murit fiul lui Nelu Ploieșteanu

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu a murit la 32 de ani, după o lungă suferință. Deși s-a născut perfect sănătos, un vaccin i-a distrus viața, după cum a declarat Elena, soția artistului, în anii trecuți. De la vârsta de două luni, Mihăiță a fost diagnoticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie, el fiind paralizat.

Elena l-a îngrijit, până la 32 de ani, îl spăla, îl hrănea cu lingurița, dormea cu el și îi schimba pamperșii.

Tratamentul lui era extrem de costisitor, iar femeia avea un frigider plin cu medicamente. Zilnic, conform declarațiilor lui Nelu Ploieșteanu, tratamentul băiatului costa între 100 și 200 de lei. Din păcate, însă, în 2018, Mihăiță s-a stins, din cauza apariției unor complicații pulmonare, pe care medicii nu au reușit să le rezolve.

Nelu Ploieșteanu a murit

Lumea artistică a mai suferit o pierdere. Nelu Ploieșteanu a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Vestea tragică a fost dată de Mara Bănică.

Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa-ti Odihneasca sufletul in Rai!', este mesajul transmis pe Facebook de Mara Bănică.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter