Nelu Ploieșteanu și soția, dărâmați de moartea fiului lor: „Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut. Plânge mereu”

Publicat pe

Nelu Ploieșteanu și soția lui trec printr-o perioadă extrem de grea. Fiul lor de 32 de ani, Mihăiță, a murit în aprilie anul trecut și de atunci viața lor n-a mai fost la fel. Dacă artistul de muzică lăutărească face terapie la psiholog și reușește să-și țină supărarea sub control, soția lui a intrat într-o depresie și plânge în continuu.

„Soția plânge mereu, e într-o mică depresie. Nu și-a revenit, s-a împlinit un an de când a murit Mihăiță. Mergem zilnic la cimitir. Nu pot sta să nu mă duc. Soția se duce mereu, îi e dor de el. I-am zis să meargă la control, că are o mică depresie.

Mormântul are mii de flori, e satisfacție sufletească, zici că ești în Rai acolo, să mă ierte Dumnezeu. Ea îl visează, îl caută prin casă. Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut”, a declarat Nelu Ploieșteanu la Antena Stars.

Mihăiță era imobilizat la pat, în urma unui vaccin făcut în copilărie, și soția lui Nelu Ploieșteanu era cea care avea grijă de el ca de un bebeluș.

În fiecare zi, tânărul care suferea de tetrapareză spastică lua un pumn de medicamente și era dependent de părinții săi, iar anul trecut a pierdut lupta cu moartea, lăsând un gol imens în sufletul familiei sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro