Artiștii își exprimă regretele după moartea lui Nelu Ploieșteanu. „A avut atâtea necazuri”

Publicat pe

Lumea artistică din România este devastată de vestea morții lui Nelu Ploieșteanu. Cântărețul a murit, la vârsta de 70 de ani, după ce a fost infectat cu coronavirus. Mai mulți artisti au transmis mesaje în memoria lui Nelu Ploieșteanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan este îndurerată de vestea morții lui Nelu Ploieșteanu. Aceasta a mărturisit că va merge la biserică să îi aprindă o lumânare și regretă profund că nu a putut să fie salvat.

„Pleacă dintre oamenii care au slujit publicul. Nelu Ploieşteanu era un rege al muzicii lăutărești. Eu l-am întâlnit la foarte multe spectacole (…) Îmi pare rău că s-a dus dintre noi şi nu a putut să-l salveze şi pe el cineva. Îmi pare foarte rău că s-a dus un om atât de bun.

A avut atâtea necazuri şi s-a dus şi el. Mă duc la biserică să îi aprind şi lui o lumânare (…) Enorm de rău îmi pare.', a povestit Saveta Bogdan, la Antena 3.

Artiștii își exprimă regretele după moartea lui Nelu Ploieșteanu. „A avut atâtea necazuri'Artiștii își exprimă regretele după moartea lui Nelu Ploieșteanu. „A avut atâtea necazuri'

Maria Dragomir: „Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi'

Maria Dragomiroiu este și ea devastată de vestea morții lui Nelu Ploieșteanu. Artista a mărturisit că l-a iubit de prima dată pe Nelu Ploieșteanu pentru că avea un suflet foarte bun.

„Este o durere foarte mare pentru noi toţi. Ne-a copleșit! Suntem foarte trişti că Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi. A plecat un mare artist, un om excepţional. Îl puneai pe rană, era un om la locul lui (…) Am avut această mare bucurie, să fiu pe aceeași scenă cu el.

Am învăţat lucruri excepţionale. Este extraordinar! Numai veşti proaste, la câteva zile se mai duce câte un artist şi ne umple inima de tristeţe (…) L-am iubit de prima oară, pentru că era bunătatea întruchipată', a spus Maria Dragomiroiu, la Antena 3.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit.Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret.Ultima dorință a cântărețului

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:„Am plâns, l-am pus să…'

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice'

Marcel Pavel, mesaj în memoria lui Nelu Ploieșteanu

Un alt mesaj plin de durere vine din partea lui Florin Vasilică.

„Nea Nelu Ploieșteanu a încetat din viață…

Drum lin către stele, maestre!

Dumnezeu să te aibă în paza Sa!', a scris Florin Vasilică pe Facebook.

Și Marcel Pavel a transmis un mesaj în memoria lui Nelu Ploieșteanu.

„Of, Doamne, cât de rău îmi pare…! Omul minunat, lăutarul boem, lăutarul de legendă Nelu Ploieșteanu s-a dus printre stele! „Drum bun”, Nea Nelu! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!', a scris artistul pe Facebook.

Cezar Ouatu: „Ultimul Maestru al muzicii de pahar'

Cezar Ouatu este și el devastat din cauza veștii morții lui Nelu Ploieșteanu. Acesta îl numește pe artist „ultimul maestru al muzicii de petrecere'. De asemenea, Cezar Ouatu se simte onorat că a avut prilejul să împartă scena cu Nelu Ploieșteanu.

„Ultimul Maestru al muzicii de pahar și de petrecere,

Nelu Ploiesteanu, din păcate, ne-a părăsit!

Maestre, am avut bucuria și onoarea să cânt alături de și cu dvs. acum 2 ani într-un proiect personal muzical dedicat altei legende a muzicii de petrecere, marele Gică Petrescu alături de Taraful Silvian Voicu !!!

M-am bucurat mult să împărtășim aceeași bucurie artistică ca de la prahovean la prahovean, ca de la interpret la interpret, ca de la om la om !!!

Drum lin către împărăția artiștilor de seamă ai României si Dumnezeu să vă odihnească in pace !!!', a scris Cezar Ouatu pe Facebook.

Dan Negru: „Nea Nelu l-a reîntâlnit pe Mihăiță'

Dan Negru a transmis și el un mesaj în memoria lui nelu Ploieșteanu. Acesta a amintit de drama pe care a trăit-o artistul. Mihăiță, fiul lui Nelu Plloieșteanu, a murit la vârsta de 32 de ani.

„S-a dus Ploiesteanu.

Povestea dramatică a lui Nea Nelu a fost legata de Mihăiță.

O spunea mereu…

Mihaița, băiatul lui, a rămas paralizat la pat in copilărie și un medic i-a spus atunci:

„Dacă vrei să scapi, fă-i un duş fierbinte și deschide geamurile. O să-l traga curentul şi o să moară'.

Nea Nelu , tatăl, spunea îngrozit povestea.

Și-a îngrijit copilul toată viața, până la 32 de ani când i s-a prăpădit.

Azi, nea Nelu l-a reîntâlnit pe Mihăiță.

Am făcut cu nea Nelu audiente de televziune istorice, d’alea uriașe, din golden-age-ul tv , imposibil de egalat vreodată.

„Regele audientelor, zi-mi ora, ziua și vin!” așa-mi răspundea la telefon', a scris Dan Negru pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter