Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Ce semn primise de la fiul său mort: ”Mă veghează din Cer”

Publicat pe

Vestea morții lui Nelu Ploieșteanu a șocat pe toată lumea. Celebrul artist s-a stins din viață la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost infectat cu COVID-19. Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu înainte să se stingă din viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu două luni, interpretul de muzică lăutărească a fost prezent într-o emisiune la Antena Stars, unde a vorbit despre semnul pe care l-a primit de la fiul său mort. Mihăiță s-a stins din viață în anul 2018, după ce mulți ani s-a luptat cu o boală nemiloasă. Nelu Ploieșteanu povestea că s-a mutat într-un apartament nou, iar acolo a primit un semn din partea băiatului său.

Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Ce semn primise de la fiul său mort: 'Mă veghează din Cer'Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Ce semn primise de la fiul său mort: 'Mă veghează din Cer'

'Eu m-am mutat în noul apartament și acolo nimeni n-a deschis nicio ușă și imediat când am fost am găsit un fulg de porumbel!', spunea Nelu Ploieșteanu. Artistul considera că acesta era un semn din partea lui Mihăiță, băiatul său.

Într-un interviu acordat în luna decembrie a anului trecut, artistul povestea despre probleme de sănătate. 'În urmă cu opt ani am suferit un preinfarct, mi s-a spus atunci că mi s-a sucit o venă. Iată însă că, la ultimele analize, nu mi-au mai găsit nimic, mi-au anulat și tot tratamentul. A fost o vindecare miraculoasă, fiul meu mă veghează din Cer!', spunea Nelu Ploieșteanu pentru Playtech.

Artistul se gândea tot timpul la băiatul său. 'Fiul meu este înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în fiecare zi merge cineva din familie să-i ducă flori, are mereu candela aprinsă. Iar acum, de Sărbători, i-am pus brăduț și jucării. Acolo e raiul pe pământ, acolo mă simt bine, lângă el! Au trecut doi ani, dar ne este foarte dor de Mihăiță, și mie și soției.

Nu există cuvânt în lumea asta care să exprime durerea părinților care își pierd copilul. Dar el este mereu lângă noi, la necaz. Ne apare și în vis, îl visăm și vesel și trist', mai povestea Nelu Ploieșteanu.

Ce făcea Nelu Ploieșteanu pentru bani

Nelu Ploieșteanu își punea sănătatea în pericol pentru a mai face un ban în această perioadă greu încercată. Cântărețul de muzică lăutărească mergea la Slănic, unde avea concerte în timpul pandemiei.

'Am noroc că la Slănic nu-s atâtea cazuri de coronavirus, lumea nu umblă cu mască, mai vin turiștii la masă, e bine, mai câștigăm un bănuț. O să cânt acolo și de Sf. Vasile, iar de Revelion am mici petreceri de familie, îmi iau acordeonul și mai fac o cântare, pe la prieteni', mai declara artistul.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit. Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret. Ultima dorință a cântărețului

Citește și: Costel Băloiu, celebrul Pistruiatul, face dezvăluiri șocante:„Securitatea m-a bătut până n-am mai știut de mine'

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe data de 18 martie. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

‘Din păcate maestrul Nelu Ploieșteanu a pierdut lupta cu virusul. Condoleanțe familiei!’, a scris pe pagina de socializare Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața, însă organismul său nu a mai rezistat. Nelu Ploieșteanu era internat la secția ATI de la Spitalul Floreasca.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter