Nelu Ploieșteanu, în stare critică, la ATI! Ce regret și-a exprimat înainte de a fi intubat

Publicat pe

Starea de sănătate a artistului Nelu Ploieșteanu, internat în spital pe 13 martie, în stare gravă, și diagnosticat cu COVID-19, este în continuare critică, prognosticul medicilor fiind rezervat. Artistul și-a exprimat um mare regret chiar înainte de a fi intubat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nelu Ploieșteanu a fost internat în urmă cu aproape trei săptămâni în stare gravă, la spitalul de Urgență Floreasca, fiind diagnosticat cu COVID-19. Din păcate, artistul în vârstă de 70 de ani, prezenta comorbidități și în scurt timp a fost intubat. În momentul de față, medicii sunt în continuare rezervați în privința șanselor sale de surpaviețuire.

Cel mai mare regret al artistului este însă faptul că nu a ajuns să aprindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiță, care a decedat în urmă cu trei ani.

Nelu Ploieșteanu, în stare critică, la ATI! Ce regret și-a exprimat înainte de a fi intubatNelu Ploieșteanu, în stare critică, la ATI! Ce regret și-a exprimat înainte de a fi intubat

Care este starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu

Din păcate, Nelu Ploieșteanu a avut probleme de sănătate și în trecut cu plămânii. În urmă cu aproximativ 8 ani, el a fost internat tot la Spitalul Floreasca, cu probleme respiratorii. Apropiații lui au spus atunci că ar fi făcut pneumonie.

Când a început să se simtă rău, pe 11 martie, artistul a refuzat internarea, în dar ulterior a revenit, deoarece starea sa de sănătate se agravase. din nefericire, artistul se află și acum în stare critică, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

'Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!', a dezvăluit un cadru medical din spital, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Citește și: Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la ATI cu COVID-19. Inițial, a refuzat internarea

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul: „Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce face și cum arată acum Carmen Pleșea, fosta parteneră a lui Costin Mărculescu. E greu de recunoscut

Citește și: Carmen de la Sălciua are un nou iubit? Cine e bărbatul lângă care s-a fotografiat

Citește și: Alexandra Stan, revoltată că Marcel Prodan a scăpat nepedepsit:„M-a bătut cu pumnii, mi-a furat milioane de euro!

Marea problemă a artistului este că avea deja deteriorate mai multe organe, pe fondul unor boli mai vechi, după cum a declarat, la Antena Stars, Florin Condurățeanu.

'Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid-19. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol', a spus jurnalistul.

Moartea fiului său, o durere imensă

Nelu Ploieșteanu și soția lui au trecut, în urmă cu trei ani, prin momente dramatice, atunci când fiul lor, Tânărul, în vârstă de 32 de ani, a încetat din viață. Mihăiță era imobilizat la pat, în urma unui vaccin făcut în copilărie, și soția lui Nelu Ploieșteanu era cea care avea grijă de el ca de un bebeluș.

În fiecare zi, tânărul care suferea de tetrapareză spastică lua un pumn de medicamente și era dependent de părinții săi, iar anul trecut a pierdut lupta cu moartea, lăsând un gol imens în sufletul familiei sale. 

„Soția plânge mereu, e într-o mică depresie. Nu și-a revenit, s-a împlinit un an de când a murit Mihăiță. Mergem zilnic la cimitir. Nu pot sta să nu mă duc. Soția se duce mereu, îi e dor de el. I-am zis să meargă la control, că are o mică depresie.

Mormântul are mii de flori, e satisfacție sufletească, zici că ești în Rai acolo, să mă ierte Dumnezeu. Ea îl visează, îl caută prin casă. Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut’, declara, cu ceva vreme în urmă Nelu Ploieșteanu la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter